;

Spar 25% på alle køb over 999,- (fratrækkes ved kassen)

Rullegardiner

Ønsker du en gardinløsning, som både er lækker at se på og nem at anvende? Så er rullegardiner et perfekt valg! Hos nyegardiner.dk tilbyder vi et stort udvalg rullegardiner efter mål, som kan monteres på væg eller i loft. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og find de perfekte gardiner i dag!

 

 

Rullegardiner - et simpelt og praktisk valg 

Når du skal investere i nye gardiner, skal du først og fremmest overveje, hvad dit behov er. Skal det være smart og moderne eller praktisk og funktionelt - eller måske en kombination af begge dele? Og i hvilket rum skal dine nye gardiner hænge i?

Et rullegardin har et enkelt udseende, og er en elegant og diskret løsning. Hos nyegardiner.dk finder du rullegardiner i de mest populære farver, som kan bidrage til et minimalistisk look til dit hjem. Hvis du kan lide den klassiske skandinaviske stil, hjælper de med at forstærke det rene nordiske udtryk. Især mørklægningsrullegardiner er meget populære.  Rullegardiner med mørklægning er gode til at holde lyset ude af rummet, og de er derfor et oplagt gardin til soveværelset, børneværelset og gæsteværelset.

 

Fordele ved rullegardiner

Vil du gerne vide mere om de mange fordele ved rullegardiner? Hos nyegardiner.dk har vi samlet de største fordele herunder. 

Nogle af de største fordele er, at:

  • Rullegardiner optager meget lidt plads i rummet.
  • Rullegardiner kan hjælpe med at absorbere lyd og reducere støj.
  • Rullegardiner fås i forskellige farver, mønstre og materialer.
  • Rullegardiner kræver minimal rengøring og vedligeholdelse.
  • Rullegardinerne kan justeres vandret, så du kan lukke så meget lys ind, som du ønsker.

Udover rullegardiner tilbyder vi også plisségardiner, lamelgardiner, mørklægningsgardiner samt foldegardiner.

 

Opsætning af nye rullegardiner efter mål

Vi tilbyder førsteklasses rullegardiner, skræddersyet præcist efter dine vinduesmål. Men det bedste er, at du nemt kan opsætte dem selv! Ingen komplicerede værktøjer, ingen stress – kun glæden ved et nyt, forfriskende look. Når du bestiller fra os, får du ikke bare et rullegardin. Du får en komplet pakke, der inkluderer alt, hvad du har brug for til at hænge dine nye rullegardiner op. Dette inkluderer nemme at følge vejledninger, der hjælper dig gennem hvert trin af processen. 

Den rette længde og bredde på dine gardiner er afgørende for en smuk løsning. Så det er vigtigt, at du får opmålt dine nye rullegardiner korrekt. Når du bestiller gardiner på nyegardiner.dk, får du vist en video, når du kommer til udfyldelse af mål i bestillingsprocessen. Du behøver derfor ikke være nervøs over at skulle foretage opmålingen.

 

Sådan vedligeholder du et rullegardin

Rullegardiner er stilrene og nemme at vedligeholde. Ønsker du at undgå alt for meget rengøring, så er det vigtigt, at tjekke om små insekter sidder på rullegardinet, inden du ruller det ind. 

Hvis uheldet alligevel er ude, så kan et rullegardin støves af med en fjerkost eller en blød børste. Du kan vælge at støvsuge dem forsigtigt med støvsugerens lille mundstykke med blød børste. Har rullegardinet fået pletter? Så kan du duppe forsigtigt med en fugtig, blød klud eller svamp. Vandet skal være lunkent, og du kan eventuelt tilsætte lidt flydende ikke-syntetisk vaskemiddel (fx uldvask).

Obs. forsøg at undgå , at få vand på den eventuelt metalliserede bagside af rullegardinet.

 

Bestil dine nye rullegardiner i dag! 

Så hvad venter du på? Tag det første skridt mod et nyt, stilfuldt hjem ved at bestille dine egne måltilpassede rullegardiner i dag. På nyegardiner.dk kan du få gardiner, som du vil have dem.  Du kan vælge mellem de mest populære farver, og du kan selvfølgelig også få dine rullegardiner som elektriske gardiner.

Vil du gerne have yderligere rådgivning, se hele vores sortiment af gardiner samt få hjælp til opmåling af gardiner? Bestil en gratis gardinbus i dag, så sørger vores gardin-specialister med at hjælpe dig fra A-Z! 

Vi lover, du vil elske, hvor nemt det er at montere dine nye rullegardiner efter mål - og hvor fantastiske de ser ud!

mål op.

bestil.

monter.

det' da ligetil