;

Spar 25% på alle køb over 999,- (fratrækkes ved kassen)

tilbud! SPAR 25% på alle Express gardiner - levering på 3 hverdage

MARKISE DAGE - SPAR 25%

Rullegardiner

Ønsker du en gardinløsning, som både er lækker at se på og nem at anvende? Så er rullegardiner et perfekt valg! Et rullegardin passer både i soveværelset og på børneværelset, og fås som lysdæmpende gardin eller mørklægningsgardin. Hos Nyegardiner.dk tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner med kædetræk. Alle vores rullegardiner laves på specialmål, så de passer perfekt til dine vinduer. Gå på opdagelse i vores store sortiment og få et godt tilbud på rullegardiner til din bolig!

godt at vide om rullegardiner

RULLEGARDINER - ET SIMPELT OG PRAKTISK VALG

Når du skal investere i nye gardiner, skal du først og fremmest overveje, hvad dit behov er. Skal det være smart og moderne eller praktisk og funktionelt - eller måske en kombination af begge dele? Og i hvilket rum skal dine nye gardiner hænge i?

Et rullegardin har et enkelt udseende, og er en elegant og diskret løsning. Hos Nyegardiner.dk finder du rullegardiner i de mest populære farver, som kan bidrage til et minimalistisk look til dit hjem. Hvis du kan lide den klassiske skandinaviske stil, hjælper de med at forstærke det rene nordiske udtryk. Især rullegardiner med mørklægning er meget populære. Rullegardiner med mørklægning er gode til at holde lyset ude af rummet, og de er derfor et oplagt gardin til soveværelset, børneværelset eller gæsteværelset.

KØB RULLEGARDINER EFTER MÅL

På Nyegardiner.dk kan du få gardiner præcis, som du vil have dem. Vi laver rullegardiner efter specialmål, så du skal blot beslutte dig for, hvordan dine vinduer skal indrammes, og så tager vi os af resten.
Vil du gerne have yderligere rådgivning, se hele vores sortiment af gardiner samt få hjælp til opmåling af gardiner? Bestil en gratis gardinbus i dag, så sørger vores gardin-specialister med at hjælpe dig fra A-Z!

FORDELE VED RULLEGARDINER

Vil du gerne vide mere om de mange fordele ved rullegardiner? Hos Nyegardiner.dk har vi samlet de største fordele herunder.

Nogle af de største fordele er, at:
- Rullegardiner optager meget lidt plads i rummet.
- Rullegardiner kan hjælpe med at absorbere lyd og reducere støj.
- Rullegardiner fås i forskellige farver, mønstre og materialer.
- Rullegardiner kræver minimal rengøring og vedligeholdelse.
- Rullegardinerne kan justeres vandret, så du kan lukke så meget lys ind, som du ønsker.

Udover rullegardiner tilbyder vi også plisségardiner, lamelgardiner, mørklægningsgardiner samt foldegardiner m.fl.

OPSÆTNING AF NYE RULLEGARDINER EFTER MÅL

Den rette længde og bredde på dine gardiner er afgørende for en smuk løsning. Så det er vigtigt, at du får opmålt dine nye rullegardiner korrekt. Det er samtidig en billig og praktisk løsning, som er nem at montere, efter du har modtaget dine nye rullegardiner efter mål.

RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE

Vedligeholdelse af rullegardiner er ret nemt. Rullegardiner tørres i en nedadgående bevægelse, når de er rullet ud. Her skal du bruge en ren, fugtig klud, helst en gang om ugen. Du kan også bruge en støvsuger med et blødt børstehoved eller en håndstøvsuger.
Vær opmærksom på, at der ikke er snavs eller eventuelle insekter på rullegardinerne, når du ruller dem op.