;

Spar 25% på alle køb over 999,- (fratrækkes ved kassen)

Rullegardiner

Ønsker du en gardinløsning, som både er lækker at se på og nem at anvende? Så er rullegardiner et perfekt valg! Et rullegardin passer både i soveværelset og på børneværelset, og fås som lysdæmpende gardin eller mørklægningsgardin. Hos Nyegardiner.dk tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner med kædetræk. Alle vores rullegardiner laves på specialmål, så de passer perfekt til dine vinduer. Gå på opdagelse i vores sortiment og find et godt tilbud.

godt at vide om rullegardiner

RULLEGARDINER - ET SIMPELT OG PRAKTISK VALG

Når du skal investere i nye gardiner, skal du først og fremmest overveje, hvad dit behov er. Skal det være smart og moderne eller praktisk og funktionelt - eller måske en kombination af begge dele? Og i hvilket rum skal gardinet hænge? 

Et rullegardin har et enkelt udseende og er en elegant og diskret løsning. Hos Nyegardiner.dk finder du rullegardiner i de mest populære farver. De bidrager med et minimalistisk look til dit hjem. Hvis du kan lide den klassiske skandinaviske stil, hjælper de med at forstærke det rene nordiske udtryk. Derudover har rullegardiner mange funktionelle fordele. De optager meget lidt plads i rummet, og kan justeres vandret, så du kan lukke så meget lys ind, som du ønsker. Især rullegardiner med mørklægning er meget populære, fordi de er gode til at holde lyset ude og er derfor et godt valg til soveværelset, børneværelset eller gæsteværelset.

KØB RULLEGARDINER EFTER SPECIALMÅL

På Nyegardiner.dk kan du få gardiner præcis, som du vil have dem. Vi kan lave rullegardiner til dig efter specialmål. Du skal blot beslutte dig for, hvordan dine vinduer skal indrammes, og så tager vi os af resten.

OPSÆTNING AF DINE NYE RULLEGARDINER

Den rette længde og bredde på dine gardiner er afgørende for en smuk løsning. rullegardiner er en billig og praktisk løsning, som er nem at montere selv.

RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE

Vedligeholdelse af rullegardiner er ret nemt. rullegardiner tørres i en nedadgående bevægelse, når de er rullet ud. Brug en ren, fugtig klud, helst en gang om ugen. Du kan også bruge en støvsuger med et blødt børstehoved eller en håndstøvsuger.