Rullegardiner

Ønsker du en gardinløsning, som både er lækker at se på og nem at anvende? Så et rullegardin det perfekt valg! Hos nyegardiner.dk finder du et stort udvalg rullegardiner efter mål, som kan monteres på væg eller i loft. Køb eventuelt et rullegardin med motor eller mørklægning for ekstra komfort i hverdagen.

Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find dine nye rullegardiner i dag!

 

express rullegardin mørklægning

express levering

info
520 kr.

Express rullegardin mørklægning fås i 3 farver. Fås fra 40 cm til 200 cm i bredden og op til 160 cm eller 210 cm i højden. 

Gardinet er mørklæggende med klassisk kædetræk, der er meget nemt at betjene.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt

Signe rullegardin

produceres efter dine mål

info
260 kr. 347 kr.

Signe rullegardin - et af vores bedst sælgende rullegardin på mål. 

Rullegardinet er tilgængeligt i 5 stilrene farver, og kan fremstilles med en bredde fra 20 til 180 cm og en højde fra 20 til 300 cm. 

Rullegardinet har kædetræk, som kan placeres på højre eller venstre side, og du vælger selv om gardinet skal have almindeligt rul eller overrul.
 

5 farver

Se produkt
25% rabat

Signe rullegardin mørklægning

produceres efter dine mål

info
428 kr.

Signe rullegardin mørklægning kommer i 5 forskellige farver, og kan tilpasses i bredder fra 20 til 180 cm og højder fra 20 til 300 cm. 

Det er et mørklægningsgardin, der er udstyret med kædetræk, som kan monteres i venstre eller højre side. Du vælger, om dit Signe rullegardin skal fremstilles med almindeligt rul eller overrul.
 

5 farver

Se produkt

express rullegardin mørklægning m. motor

express levering

info
1344 kr.

Express rullegardin mørklægning med motor tilbydes i 3 farver. Fås fra 60 cm til 200 cm i bredden og op til 175 cm eller 210 cm i højden. 

Betjen gardinet via.  fjernbetjening.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt

Signe rullegardin m. motor

produceres efter dine mål

info
2802 kr. 3736 kr.

Signe rullegardin med motor tilbydes i 5 farver. Det er tilgængeligt i bredder fra 50 til 300 cm og højder fra 30 til 300 cm. 

Rullegardiner kan monteres i væg eller loft, med eller uden monteringsbar samt med eller uden overrul. Vælg mellem en løbegang eller en firkantet bundliste i grå, hvid eller sort. 

Det elektriske rullegardin betjenes via en app eller fjernbetjening. 

5 farver

Se produkt
25% rabat

Signe rullegardin mørklægning m. motor

produceres efter dine mål

info
3844 kr.

Signe rullegardin mørklægning med motor fås i 5 forskellige farver. Det kan bestilles i bredder fra 50 til 300 cm og højder fra 30 til 300 cm. 

Dette mørklægningsgardin er elektrisk og kan styres via app eller fjernbetjening. Vælg om gardinet skal monteres i væg eller loft, have almindeligt- eller overrul samt løbegang eller bundlister.

5 farver

Se produkt

Sibba duo rullegardin

produceres efter dine mål

info
1118 kr.

Sibba Duo rullegardinet tilbydes i 9 farver, og kan fremstilles i bredder fra 40 til 240 cm og højder fra 60 til 240 cm. 

Gardinet er udstyret med kædetræk, som kan monteres på enten venstre eller højre side efter præference.

Vores duo rullegardin er en fleksibel og elegant videreudvikling af det klassiske rullegardin. Det består af et dobbelt lag med transparente og ikke-transparente striber gemt i en stilren kassette. 

9 farver

Se produkt

Sibba duo rullegardin m. motor

produceres efter dine mål

info
3496 kr.

Sibba Duo rullegardin med motor er tilgængeligt i ni forskellige farver. Det kan bestilles i bredder mellem 40 og 240 cm samt højder mellem 60 og 240 cm. 

Gardinet er elektrisk og kan betjenes via en app eller en fjernbetjening. 

Du vælger selv om opladningsfunktion, skal placeres i enten højre eller venstre side.

9 farver

Se produkt

 

Rullegardiner - danskernes foretrukne gardin

Når du skal investere i nye gardiner, skal du først og fremmest overveje, hvad dit behov er. Skal det være smart og moderne eller praktisk og funktionelt - eller måske en kombination af begge dele? Og i hvilket rum skal dine nye gardiner hænge i?

Et rullegardin har et enkelt udseende, og er en elegant og diskret gardinløsning. Hos nyegardiner.dk finder du rullegardiner efter mål i de mest populære farver. Hvis du kan lide den klassiske skandinaviske stil, hjælper denne gardintype med at forstærke det rene nordiske udtryk. 

Det er især mørklægningsrullegardiner som er meget populære i danske hjem.! Rullegardiner med mørklægning er gode til at holde lyset ude af rummet, og de er derfor et praktisk gardin i soveværelset, gæsteværelset og som børnegardin.

 

Fordele ved rullegardiner efter mål

Vil du gerne vide mere om de mange fordele ved rullegardiner? Hos Nyegardiner.dk har vi samlet de største grunde til at bestille et rullegardin. 

Nogle af de største fordele er, at:

 • rullegardiner optager meget lidt plads i vinduet.
 • rullegardiner et et effektivt mørklægningsgardin.
 • rullegardiner kan hjælpe med at absorbere lyd og reducere støj.
 • rullegardiner fås i flere forskellige farver, mønstre og materialer.
 • rullegardiner kræver minimal rengøring og vedligeholdelse.
 • rullegardinerne justeres vandret, så du kan lukke så meget lys ind, som du ønsker.

 

Vores udvalg af rullegardiner

Hos nyegardiner.dk finder du billige rullegardiner - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du indtaster blot den brede og højde, du skal bruge - så sørger vi for at fremstille det efter dine mål. 

Vælg bl.a. mellem: 

 • Almindelige rullegardiner
 • Rullegardiner med mørklægning
 • Elektriske rullegardiner
 • Duo rullegardiner
 • Elektriske Duo rullegardiner.

Udover rullegardiner kan du også finde plisségardiner, lamelgardiner, stofgardiner, persienner  og foldegardiner i vores webshop.

 

Enkel montering af vores gardiner

Vi tilbyder førsteklasses rullegardiner, skræddersyet præcist efter dine vinduesmål. Men det bedste er, at du nemt kan opsætte dem selv! Ingen komplicerede værktøjer, ingen stress – kun glæden ved et nyt, forfriskende look. 

Når du bestiller et rullegardin hos os, får du en komplet pakke, som inkluderer alt hvad du har brug for til at montere gardinet. Dette inkluderer en grundig monteringsvejledning, der hjælper dig gennem hvert trin af processen. 

Den rette længde og bredde på dine gardiner er afgørende for en smuk løsning. Så det er vigtigt, at du får opmålt dine nye rullegardiner korrekt. Når du bestiller gardiner på nyegardiner.dk, får du vist en video, når du kommer til udfyldelse af mål i bestillingsprocessen. Du behøver derfor ikke være nervøs over at skulle foretage opmålingen.

 

Sådan rengør du dit nye rullegardin

Rullegardiner er stilrene og nemme at vedligeholde. Ønsker du at undgå alt for meget rengøring, så er det vigtigt, at tjekke om små insekter sidder på rullegardinet, inden du ruller det ind. 

Hvis uheldet alligevel er ude, så kan et rullegardin støves af med en fjerkost eller en blød børste. Du kan vælge at støvsuge dem forsigtigt med støvsugerens lille mundstykke med blød børste. Har rullegardinet fået pletter? Så kan du duppe forsigtigt med en fugtig, blød klud eller svamp. Vandet skal være lunkent, og du kan eventuelt tilsætte lidt flydende ikke-syntetisk vaskemiddel (fx uldvask).

Obs. forsøg at undgå , at få vand på den eventuelt metalliserede bagside af rullegardinet.

 

Bestil billige rullegardiner i høj kvalitet i dag! 

Så hvad venter du på? Tag det første skridt mod et nyt, stilfuldt hjem ved at bestille dine nye rullegardiner efter mål. På nyegardiner.dk kan du få gardiner, som du vil have dem.  Du kan vælge mellem de mest populære farver, og flere af vores gardintyper fås som elektriske gardiner.

Vi lover, du vil elske, hvor nemt det er at bestille og montere dine nye rullegardiner efter mål - og hvor fantastiske de ser ud!

 

 

FAQ - rullegardiner efter mål

 

Passer rullegardiner til alle vinduer?

Vores rullegardiner passer næsten alle vinduer. De forskellige typer rullegardiner kommer i forskellige størrelser, men du kan vælge imellem følgende størrelser:

 • Bredde: 20-300 cm
 • Højde: 30-300 cm

Så du kan få et rullegardin til både små vinduer og meget store vinduer.

 

Hvilke typer rullegardiner findes der?

Her er et overblik over vores forskellige typer rullegardiner:

 • Uden mørklægning: tillader lys igennem stoffet. 
 • Med mørklægning: kan skabe et helt mørkt rum
 • Duo: giver dig fuld kontrol over mængden af lysindfald
 • Elektrisk: kan betjenes via en app eller en fjernbetjening

Fælles for alle vores rullegardiner er, at de alle laves på specialmål, så de passer perfekt til dit vindue.
 

Hvad er forskellen på overrul og almindelig?

Forskellen ligger i, hvilken vej gardinet løber om gardinets rulle.

 • Almindeligt rul: gardinet ruller ind mod vinduet, så det ligger tæt på vinduet.
 • Overrul: gardinet ruller udad, så der er luft mellem vindue og gardin.

Valget af “rul” afhænger af dine vinduer. Har dit vindue eksempelvis et håndtag, er overrul et praktisk valg, da det giver plads til håndtaget. Ønsker du mindre lys, er et almindeligt rul ideelt.

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil