Foldegardiner

Foldegardiner efter mål, også kaldet liftgardiner, er en populær gardinløsning til både vinduer og døre. I webshoppen kan du købe et foldegardin med eller uden motor i 4 forskellige farver. Vores foldegardiner kan monteres på væg eller i loft.

Gå på opdagelse i vores udvalg i dag.

 

Helga foldegardin

produceres efter dine mål

info
544 kr.

Helga foldegardin fås i 4 farver, og kan bestilles i bredder fra 20 til 240 cm og højder fra 25 til 300 cm. 

Vælg om gardinet skal betjenes med snoretræk eller kædetræk. Vores snoretræk fås i hvidt, sort eller gråt, mens kædetrækket kan fås i hvidt. Du bestemmer selv om snor- eller kædetræk skal placeres i højre eller venstre side.

3 farver

Se produkt

Helga foldegardin m. motor

produceres efter dine mål

info
2379 kr.

Helga foldegardin med motor kommer i 4 farver, med mulighed for tilpasning fra 55 til 240 cm i bredden og fra 10 til 300 cm i højden. 

Dette elektriske foldegardin kan betjenes via en app eller fjernbetjening, og har en opladningsmulighed som kan placeres i venstre eller højre side. 

3 farver

Se produkt

 

Praktiske foldegardiner til vinduer og døre

Foldegardiner efter mål kan forvandle ethvert rum. Deres dekorative design med foldede stofpaneler er designet til at skabe en hyggelig stemning – både når de er oppe og nede. 

Vores liftgardiner betjenes med kædetræk eller snoretræk, som giver dig mulighed for at indstille gardinets position nemt og enkelt. Under bestillingen bestemmer du selv, om foldegardinets snor- eller kædetrækket skal placeres i højre eller venstre side. 

Et foldegardin er både et velegnet gardin til døre med vindue og som gardin til små vinduer

 

Fordelen ved elektriske foldegardiner

Vil du gøre hverdagen så bekvem som mulig? Have den mest børnesikre gardinløsning? Eller blot have et stilrent gardin? Så er elektriske foldegardiner vejen at gå! 

Styr nemt dine elektriske gardiner via. din smartphone, tablet eller fjernbetjening - og helt op til 6 gardiner på en gang! 

Og hvis du elsker smart home gadgets, der kan gøre livet lettere, kan du tilkøbe en wifi hub fra nyegardiner.dk og kontrollere alle dine motoriserede gardiner fra samme sted. Det er smart, praktisk, og giver dig stor kontrol over lysindfald og privatliv. 

 

Boligindretning med liftgardiner

Vores liftgardiner kan selvfølgelig opsættes i alle slags vinduer i alle rum i boligen - men nogle er mere populære end andre.  Vi har samlet en oversigt, som viser dig hvilke rum der ofte bliver monteret liftgardiner i.

Det er populært at vælge liftgardiner som: 

Mangler du et gardin til dit badeværelse er up and down gardiner og persienner nogle praktiske gardinvalg, og til soveværelset er det fornuftigt at vælge mørklægningsgardiner eller lyddæmpende gardiner

 

Liftgardiner skaber blød filtrering af naturligt lys

Når solen skinner i de lyse timer, er det dejligt med naturlig varme og lys gennem vinduerne. Men vi kender også alle til udfordringerne med for meget lys, som giver genskær på tv'et og opvarmer stuen. Med foldegardiner efter mål, kan du komme problemet til livs!  

Et liftgardin er populært, fordi det dæmper det direkte sollys, så du får akkurat den mængde lys, du har brug for. Stoffet filtrerer det naturlige lys på en blød og behagelig måde, og giver en lækker diffus belysning, så solen ikke blænder dig. 

Så lad det naturlige lys strømme ind, og giv dit rum et blødt og behageligt lys samt et elegant og klassisk look!

 

Bestil dine nye foldergardiner i dag! 

Er det på tide, at bestille nogle funktionelle og flotte gardiner til dit hjem? Så er vi sikre på, at du kan finde dem her i webshoppen. 

Har du spørgsmål til produktet, bestillingsprocessen eller noget tredje, så er du også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.


 

FAQ - foldegardiner efter mål

 

Kan man få foldegardiner med motor?

Ja, helt sikkert! Foldegardiner fås med motor, hvilket gør din dagligdagen nemmere og mere bekvem. Den smarte motorisering gør det let at styre gardinerne via en fjernbetjening. Med motoriserede foldegardiner undgår du snoretræk – det er især en fordel, hvis du har børn eller kæledyr derhjemme. Så opgradér dit hjem med motoriserede foldegardiner og oplev den smarte måde at kontrollere lys og privatliv på!

 

Hvordan rengøre man et foldegardin?

Du kan rense dine foldegardiner med en fjerkost eller blød børste. Brug med forsigtighed støvsugerens lille mundstykke med blød børste. Er der små lette på gardiner, kan du forsigtigt duppe dem med en fugtig klud. Husk, at bruge en helt ren klud.

Læs eventuelt vores guide til rengøring af gardiner.

 

Kan jeg vaske mit foldegardin?

Ja, foldegardiner kan normalt vaskes, men det afhænger af materialet. Nogle foldegardiner kan vaskes i vaskemaskinen, mens andre skal rengøres ved håndvask. Vi anbefaler, at man blot dupper gardinerne med en fugtig klud, hvor det er nødvendigt.

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil