;

Spar 25% på udvalgte gardiner

Foldegardiner

Foldegardiner efter mål, også kaldet et liftgardin, er en populær gardinløsning til både vinduer og døre. Et dekorativt gardin, der giver god balance mellem dagslys og privatliv. Vælg mellem 4 forskellige farver - med eller uden motor. Dine nye foldegardiner fremstilles på mål, og de kan monteres på væg eller i loft.

 

 

Romantisk og tidløs indretning med foldegardiner

Foldegardiner skaber en romantisk og tidløs stil i ethvert rum. Det dekorative design med foldede stofpaneler er designet til at skabe en hyggelig stemning – både når de er oppe og nede. Kæde- eller snoretrækket giver dig mulighed for at tilpasse lyset efter behov og opnå den ønskede balance på alle tidspunkter af døgnet. De passer perfekt til både vinduer og døre og du kan vælge mellem flere materialer og farver, så de matcher indretningen i dit hjem.

 

Blød filtrering af naturligt lys

Når solen skinner i de lyse timer, er det dejligt med naturlig varme og lys gennem vinduerne. Men vi kender også alle til udfordringerne med for meget lys, som giver genskær på tv'et og varmer stuen op til en sauna! Der kan løsningen være foldegardiner! 

Et foldegardin er smart, fordi det dæmper det direkte sollys, så du får akkurat den mængde lys, du har brug for. Stoffet filtrerer det naturlige lys på en blød og behagelig måde, og giver en lækker diffus belysning, så solen ikke blænder dig. 

Så lad det naturlige lys strømme ind, og giv dit rum et blødt og behageligt lys samt et elegant og klassisk look!

 

Oplev bekvemmeligheden ved foldegardiner

Foldegardiner med snoretræk er nemme at betjene! Med blot et simpelt træk i snoren kan du justere lysniveauet og få præcis den mængde sol, du ønsker. 

Vil du have en endnu smartere gardinløsning? Så kan du vælge elektriske foldegardiner, der kan inkorporeres i dit Smart Home-system. Uanset hvad, vil foldegardinerne klare opgaven med stil og gøre dit liv nemmere. 

 

Kæde- eller snorebetjening

Dine foldegardiner produceres efter mål, og du kan vælge mellem enten kæde- eller snorebetjening. Du vælger selv, hvor betjeningssiden skal placeres, så det passer perfekt til dine praktiske behov. Uanset om du foretrækker kæde- eller snorebetjening, kan du være sikker på at få en gardinløsning, der er skabt til at matche dit rum og dit liv.

 

Elektriske foldegardiner

Hvis du vil gøre hverdagen så bekvem som mulig, have den mest børnesikre løsning og et stilrent udtryk, så er motoriserede foldegardiner vejen at gå! Styr nemt dine elektriske gardiner via app eller fjernbetjening - helt op til 6 gardiner på en gang! 

Og hvis du elsker smart home gadgets, der kan gøre livet lettere, kan du tilkøbe en wifi hub fra nyegardiner.dk og kontrollere alle dine motoriserede gardiner fra samme sted. Det er smart, praktisk, og giver dig total kontrol over lys og privatliv. 

 

Find dine nye foldegardiner hos os!

Du kan nemt og enkelt bestille dine nye foldegardiner i vores online shop. Indtast blot dine vinduers mål, og dine skræddersyede gardiner er snart på vej til dig. . 
 

FAQ - foldegardiner efter mål

 

Kan man få foldegardiner med motor?

Ja, helt sikkert! Foldegardiner fås med motor, hvilket gør din dagligdagen nemmere og mere bekvem. Den smarte motorisering gør det let at styre gardinerne via en fjernbetjening. Med motoriserede foldegardiner undgår du snoretræk – det er især en fordel, hvis du har børn eller kæledyr derhjemme. Så opgradér dit hjem med motoriserede foldegardiner og oplev den smarte måde at kontrollere lys og privatliv på!

 

Hvordan rengøre man foldegardiner?

Du kan rense dine foldegardiner med en fjerkost eller blød børste. Brug med forsigtighed støvsugerens lille mundstykke med blød børste. Er der små lette på gardiner, kan du forsigtigt duppe dem med en fugtig klud. Husk, at bruge en helt ren klud.

Læs eventuelt vores guide til rengøring af gardiner.

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil