;

Spar 25% på udvalgte gardiner

Up and down gardiner

Up and down gardiner er en pladsbesparende gardinløsning, der giver et rigtigt godt lysindfald og beskyttelse af privatlivet på samme tid. Plisségardiner med up and down fås i forskellige variationer, herunder transparente og semi-transparente varianter samt med mørklægning. Du kan også vælge den isolerende honeycomb dobbeltlags plissé, som både er energieffektivt og lydabsorberende. Se vores brede udvalg af up and down gardiner, og vælg det gardin som passer til dine behov.

Hvad betyder up and down gardiner?

Up and down gardiner er også kendt som top-down, bottom-up gardiner. Det betyder, at du kan justere gardinets position både oppefra og nedefra. Up and down gardiner giver dig helt enkelt mulighed for at tilpasse gardinernes position, så du kan nyde dine aktiviteter uden generende sollys og nysgerrige blikke.

Når du trækker gardinerne ned fra toppen, lader du naturligt lys strømme ind oppefra samtidig med, at du begrænser indkigget nedefra. Du kan også trække gardinet op fra bunden, hvis solens lys skinner for skarpt gennem toppen af vinduet. 

 

Kombinér det smagfulde & praktiske 

Up and down gardiner ser elegante ud i ethvert rum. Men det bedste er, at de også er meget praktiske. 

Vælg f.eks. Astrid plisségardin updown, som både tilfører et klassisk og blødt udtryk til indretningen. Denne variant har touch-funktion, som er trinløs betjening uden løsthængende snore, som gør dem og 100 % børnesikret. Gardinet justeres med et let træk i top- og bundskinne. 

Plisségardiner med updown skaber en perfekt balance mellem stil og funktionalitet, der kan forbedre ethvert rum. Og du finder flere muligheder indenfor kategorien, herunder klassisk snoretræk, mørklægning, den energieffektive Honeycomb samt elektriske plisségardiner.

 

Opsætning ude- eller inde i vindueskarmen 

En smart ting ved up and down gardiner er, at du selv kan bestemme, om du vil sætte dem op indvendigt eller udvendigt i vindueskarmen. Når du skal måle op til plisségardiner, starter du med at måle bredden indvendigt, både øverst og nederst i vinduet. Herefter skal du trække 0,5 cm fra det mindste mål, så der er plads til beslag. Mål også højden indvendigt på begge sider af vinduet og vælg det største mål, når du bestiller gardinerne. Hvis du ønsker at montere dem udvendigt, skal du bruge de udvendige karmmål, når du bestiller.

Lyder det lidt forvirrende? Så lad os lige snuppe et eksempel.

Forestil dig, at du måler bredden indvendigt til 85 cm i den ene ende og 84 cm i den anden, og højden måles til 132 cm i den ene side og 133 cm i den anden. Så skal du bestille gardiner med en bredde på 83,5 cm (84 cm minus 0,5 cm) og en højde på 133 cm (det største af de to mål).

Du kan se det vist i denne video: 

 

Up and down gardiner med særlige egenskaber 

Up and down gardiner er enkle, men også meget alsidige i de forskellige varianter. Herunder giver vi et kort overblik over mulighederne:

  • Trinløs betjening: Gardinet har ingen løsthængende snore, og justeres med et let træk i top- og bundskinne.
  • Snoretræk: Den klassiske model med snoretræk har en betjeningssnor i hver side. Den ene snor justerer gardinet forneden og den anden snor justerer foroven. 
  • Mørklægning: Til de dage, hvor du har brug for totalt mørke, er vores up and down gardiner med mørklæggende effekt din bedste ven.
  • Honeycomb: Disse gardiner er ikke kun stilfulde, men også energieffektive. Deres unikke honeycomb-struktur hjælper med at isolere dit hjem.
  • Elektrisk: Elektriske up and down gardiner kan betjenes med et enkelt tryk på en fjernbetjening eller app. Perfekt til de travle morgener, afslapning og en ekstra luksus i hverdagen.
     

Find dine nye up and down gardiner i dag!

Kig i shoppen, og læs mere om de forskellige muligheder for up and down plisségardiner. Mangler du råd og vejledning, inden du bestiller, så er vores kundeservice kun et opkald væk. 

Du kan også booke et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus. Gardineksperten kommer med professionel rådgivning, opmålingsgaranti og gardinprøver fra hele vores sortiment lige til din dør – det’ da ligetil!

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil