Up and down gardiner

Up and down gardiner er en pladsbesparende gardinløsning, der giver et rigtigt godt lysindfald og beskyttelse af privatlivet på samme tid. Plisségardiner med up and down fås i forskellige variationer, herunder transparente og semi-transparente varianter samt med mørklægning. Du kan også vælge den isolerende honeycomb dobbeltlags plissé, som både er energieffektivt og lydabsorberende. Se vores brede udvalg af up and down gardiner, og vælg det gardin som passer til dine behov.

 

express plisségardin mørklægning honey updown

express levering

info
995 kr.

Express plisségardin mørklægning honey Updown fås i hvid. Det fås i bredder fra 60 til 120 cm og højder fra 130 til 220 cm.

Det er designet med trinløs betjening, isolerende og lyddæmpende effekt samt mørklægning.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt

express plisségardin honey updown

express levering

info
895 kr.

Express plisségardin honey updown fås i hvid, og tilbydes i bredder fra 60 til 120 cm og højder fra 130 til 220 cm. 

Gardinet har honeycomb-struktur med isolerende effekt - og er udstyret med trinløs betjening uden løsthængende snore.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt

Astrid plisségardin mørklægning updown

produceres efter dine mål

info
1119 kr.

Astrid plisségardin mørklægning updown fås i 6 farver, tilpas bredden fra 20 til 160 cm og højden fra 15 til 250 cm.

Det er et honeycomb plisségardin med effektiv mørklægning, og updown-funktionen tillader positionering hvor som helst i vinduet. 

Modellen er med trinsvis betjening uden løshængende snore, hvilket er en børnesikker gardinløsning.

6 farver

Se produkt

Astrid plisségardin updown m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
529 kr. 706 kr.

Astrid plisségardin updown med snoretræk er tilgængelig i 11 farver og fås fra 23 til 235 cm i bredden og fra 15 til 300 cm i højden. Vælg mellem enkeltlags eller dobbeltlags honeycomb plissé. 

Updown-funktion giver mulighed for at positionere gardinet på ethvert ønsket sted i vinduet, og modellen er udstyret med en betjeningssnor i hver side.

10 farver

Se produkt
25% rabat

Astrid plisségardin updown

produceres efter dine mål

info
529 kr. 706 kr.

Astrid plisségardin updown er tilgængeligt i 11 farver. Det kan fremstilles i en bredde fra 20 til 160 cm og højden fra 15 til 250 cm.

Gardinet kommer som et enkeltlags- eller honeycomb plisségardin. Updown-funktionen gør, at du kan placere gardinet, hvor du ønsker, i vinduet.

Betjen gardinet ved et let træk i top- og bundskinne. Der er ingen løsthængende snore, hvilket er børnesikkert.

10 farver

Se produkt
25% rabat

Astrid plisségardin mørklægning updown m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
1119 kr.

Astrid plisségardin mørklægning updown med snoretræk tilbydes i 6 farver. Gardinet kan fremstilles i bredder fra 55 til 235 cm, og højder fra 15 til 300 cm. 

Dette mørklægningsgardin, som er et dobbeltlags Duette plisségardin, har Updown-funktion, hvilket giver dig mulighed for at placere gardinet hvor som helst i vinduet. 

6 farver

Se produkt

 

Hvad betyder up and down gardiner?

Up and down gardiner er også kendt som top-down, bottom-up gardiner. Det betyder, at du kan justere gardinets position både oppefra og nedefra. Up and down gardiner giver dig helt enkelt mulighed for at tilpasse gardinernes position, så du kan nyde dine aktiviteter uden generende sollys og nysgerrige blikke.

Når du trækker gardinerne ned fra toppen, lader du naturligt lys strømme ind oppefra samtidig med, at du begrænser indkigget nedefra. Du kan også trække gardinet op fra bunden, hvis solens lys skinner for skarpt gennem toppen af vinduet. 

 

Kombinér det smagfulde & praktiske 

Up and down gardiner ser elegante ud i ethvert rum. Men det bedste er, at de også er meget praktiske. 

Vælg f.eks. Astrid plisségardin updown, som både tilfører et klassisk og blødt udtryk til indretningen. Denne variant har touch-funktion, som er trinløs betjening uden løsthængende snore, som gør dem og 100 % børnesikret. Gardinet justeres med et let træk i top- og bundskinne. 

Plisségardiner med updown skaber en perfekt balance mellem stil og funktionalitet, der kan forbedre ethvert rum. Og du finder flere muligheder indenfor kategorien, herunder klassisk snoretræk, mørklægning, den energieffektive Honeycomb samt elektriske plisségardiner.

 

Opsætning ude- eller inde i vindueskarmen 

En smart ting ved up and down gardiner er, at du selv kan bestemme, om du vil sætte dem op indvendigt eller udvendigt i vindueskarmen. Når du skal måle op til plisségardiner, starter du med at måle bredden indvendigt, både øverst og nederst i vinduet. Herefter skal du trække 0,5 cm fra det mindste mål, så der er plads til beslag. Mål også højden indvendigt på begge sider af vinduet og vælg det største mål, når du bestiller gardinerne. Hvis du ønsker at montere dem udvendigt, skal du bruge de udvendige karmmål, når du bestiller.

Lyder det lidt forvirrende? Så lad os lige snuppe et eksempel.

Forestil dig, at du måler bredden indvendigt til 85 cm i den ene ende og 84 cm i den anden, og højden måles til 132 cm i den ene side og 133 cm i den anden. Så skal du bestille gardiner med en bredde på 83,5 cm (84 cm minus 0,5 cm) og en højde på 133 cm (det største af de to mål).

Du kan se det vist i denne video: 

 

Up and down gardiner med særlige egenskaber 

Up and down gardiner er enkle, men også meget alsidige i de forskellige varianter. Herunder giver vi et kort overblik over mulighederne:

  • Trinløs betjening: Gardinet har ingen løsthængende snore, og justeres med et let træk i top- og bundskinne.
  • Snoretræk: Den klassiske model med snoretræk har en betjeningssnor i hver side. Den ene snor justerer gardinet forneden og den anden snor justerer foroven. 
  • Mørklægning: Til de dage, hvor du har brug for totalt mørke, er vores up and down gardiner med mørklæggende effekt din bedste ven.
  • Honeycomb: Disse gardiner er ikke kun stilfulde, men også energieffektive. Deres unikke honeycomb-struktur hjælper med at isolere dit hjem.
  • Elektrisk: Elektriske up and down gardiner kan betjenes med et enkelt tryk på en fjernbetjening eller app. Perfekt til de travle morgener, afslapning og en ekstra luksus i hverdagen.
     

Find dine nye up and down gardiner i dag!

Kig i shoppen, og læs mere om de forskellige muligheder for up and down plisségardiner. Mangler du råd og vejledning, inden du bestiller, så er vores kundeservice kun et opkald væk. 

Du kan også booke et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus. Gardineksperten kommer med professionel rådgivning, opmålingsgaranti og gardinprøver fra hele vores sortiment lige til din dør – det’ da ligetil!

 

 

FAQ - up and down gardiner

 

Passer up and down gardiner til alle vinduer?

Up and down gardiner er meget alsidige og kan tilpasses de fleste vinduer. De er særligt velegnede til vinduer af varierende størrelser og former samt vinduer med buede eller skrå kanter. Hvis du er i tvivl, om up and down gardiner passer til dit vindue, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Hvad er fordelen ved up and down gardiner?

Fordelen ved up and down gardiner er deres fleksibilitet og funktionalitet. De kan betjenes både opad og nedad, som giver mulighed for nemt at regulere lysindfald og privatliv. Derfor er de ideelle til alle rum.

 

Passer et up and down gardin til en dør med vindue?

Ja, klart! Up and down gardiner kan sagtens tilpasses og monteres på døre med vinduer.

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil