;

Spar 25% på udvalgte gardiner

Stofgardiner

Lange, bløde stofgardiner er et af tidens trendy valg, som kan forvandle ethvert rum til en oase af stil og stemning. Vælg mellem flere forskellige farver i forskellige stof - alt lige fra et transparente stofgardiner til velourgardiner. Vores stofgardiner efter mål kan monteres på væg eller i loft.

 

 

Blødt og indbydende udtryk til enhver indretning 

Stofgardiner efter mål tilføjer et blødt og indbydende udtryk til enhver indretning. De elegante gardiner er den perfekte løsning til at skabe et stilfuldt og hyggeligt hjem. Uanset om du foretrækker et lyst og luftigt udtryk eller en mere intim og hyggelig stemning, kan vores stofgardiner tilpasses til dine ønsker. 

Hos nyegardiner.dk kan du bestille 5 farver i forskellige stof – med eller uden mørklægning

Denne type gardin er ikke kun fantastiske til at skærme for solen, de kan også bruges til at adskille forskellige områder i dit hjem på en pladsbesparende måde. Brug et langt stofgardin som en smart afskærmning foran et klædeskab, som en visuel opdeling mellem stue og spiseområde eller skab en intim hule i et åbent rum. Dét er en smart og fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at tilpasse din indretning efter behov.

 

Stofgardiner - bedre akustik, mindre varmeregning

Denne type gardin tilføjer ikke kun stil og æstetik til dit hjem, de har også en positiv effekt på akustikken. Vælger du et tykt stofgardin vil det være lyddæmpende, og hjælpe med at reducere efterklangen i rummet. De bløde teksturer og tætte vævninger absorberer lydbølger og skaber en mere behagelig akustik.

Lange gardiner i kraftigt stof kan også hjælpe dig med at spare penge på varmeregningen. Og hvordan kan de så det? Det kan de, fordi især lange, kraftige gardiner fungerer som en effektiv isolering og reducerer varmetabet gennem vinduerne. Den tætte vævning og kvalitetsstoffet hjælper med at holde kulden ude om vinteren og holde varmen indenfor. Det gavner ikke kun dit velvære og indeklima, men også din pengepung.

Uanset om det er gardiner til stuen, soveværelset eller køkkengardiner, kan stofgardiner bidrage til at skabe et mere roligt og afslappende miljø. Så lad dine det smukke stof blive en del af din indretning og oplev forskellen.

 

Hvilket stofgardin er din favorit? 

Der er stor forskel på hvilke type stofgardin, som passer til din boligindretning og behov. Nogle ønsker et tungt stofgardin som skærmer for lysindfaldet fuldstændigt, og andre vil hellere have et luftigt stofgardin som invitere solens stråler indenfor.

Når du begynder at designe dit eget stofgardin, kan du vælge mellem: 

  • Transparente stofgardiner
  • Velourgardiner
  • Flagdug

I bestillingsflowet kan du se hvilke flotte farver, du kan vælge mellem. 

 

Nem montage og vedligeholdelse 

Stofgardiner efter mål er lette at montere, da de er skræddersyet til netop dine vinduer. Vi vedlægger altid en montagevejledning sammen med vores gardiner, så det er nemt at gå til for dig, og du hurtigt og uden store problemer kan montere dine stofgardiner og nyde resultatet. 

Det er heller ikke svært at rengøre lange stofgardiner! Vores gardiner er syet af stof af høj kvalitet og holdbarhed, hvilket gør det nemt at holde dem rene. Du kan enten give dem en let støvsugning eller tørre dem af med en hårdt opvreden klud. Nogle gardiner tåler desuden rens eller skånsom maskinvask, mens andre vaskes i hånden.

Læs mere om vedligeholdelse og rengøring af dine gardiner.

 

Find dine nye stofgardiner i dag! 

Skab et rum fuld af stemning med bløde stofgardiner efter mål. Hos nyegardiner.dk finder du stofgardiner i flere farver, som er syet præcis til dine vinduers mål! 

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil