Stofgardiner

Lange, bløde stofgardiner er et populært gardinvalg i danske hjem. Vælg mellem flere forskellige farver i forskellige stof - alt lige fra et transparente stofgardiner til velourgardiner. Vores stofgardiner efter mål kan monteres på væg eller i loft.

Find og bestil dit nye stofgardin i dag!

 

Frida gardin

produceres efter dine mål

info
350 kr. 467 kr.

Frida Gardinet tilbyder skræddersyede dimensioner til ethvert vindue, vælg mellem en bredde fra 25 til 500 cm og en højde fra 25 til 350 cm. 

Tilgængelig i 15 farver, kan du vælge mellem fire stofkvaliteter: transparent, velour, flagdug og mørklægning

Monteringsmulighederne inkluderer fem varianter af gardinskinne eller 28 forskellige gardinstænger.

12 farver

Se produkt
25% rabat

 

Blødt og indbydende udtryk til enhver indretning 

Vores stofgardiner efter mål tilføjer et blødt og indbydende udtryk til enhver indretning. De elegante gardiner er den perfekte løsning til at skabe et stilfuldt og hyggeligt hjem. Lange gardiner er det ideele valg af gardin til store vinduer samt terrassedøre. 

Ønsker du et luftigt udtryk er vores transparente stofgardiner muligvis en favorit, hvorimod du får et stref af intim hotelstemning med vores kraftige velourgardiner.

Hos nyegardiner.dk kan du bestille 5 farver i forskellige stof – og hvis du vælger et velourgardin får du samtidig et mørklægningsgardin. Alle vores gardiner bliver produceret efter dine mål, så det passer til netop dine vinduer.

 

Hvilket stofgardin er din favorit? 

Der er stor forskel på hvilke type stofgardin, som passer til din boligindretning og behov. Nogle ønsker et tungt stofgardin som skærmer for lysindfaldet fuldstændigt, og andre vil hellere have et luftigt stofgardin som invitere solens stråler indenfor.

Når du begynder at designe dit eget stofgardin, kan du vælge mellem: 

  • Transparente stofgardiner
  • Velourgardiner
  • Flagdug

I bestillingsflowet kan du bl.a. se vores store udvalg af farver, topsyninger, gardinskinner, gardinstænger og gardinringe.

 

Stofgardiner - bedre akustik, mindre varmeregning

Vælger du et tykt stofgardin vil det være lyddæmpende, og hjælpe med at reducere efterklangen i rummet. De bløde teksturer og tætte vævninger i stofgardinet absorberer lydbølger og skaber en mere behagelig akustik i rummet.

Lange gardiner i kraftigt stof kan også hjælpe dig med at spare penge på varmeregningen. Og hvordan kan de så det? Det kan de, da især lange, kraftige gardiner fungerer som en effektiv isolering og reducerer varmetabet gennem vinduerne. Den tætte vævning hjælper med at holde kulden ude og varmen inde om vinteren. 

Flere vælger også at kombinere forskellige typer stofgardiner. På den måde kan de få de mørklæggende og isolerende egenskaber fra et velourgardin, men opnå det ønskede udseende med et tyndt, gennemsigtigt stofgardin. Uanset om det er gardiner til stuen, soveværelset eller som køkkengardiner, kan vores gardiner bringe stemning til dit hjem.

 

Nem montage og vedligeholdelse 

Vores stofgardiner efter mål er lette at montere, da de er skræddersyet til netop dine vinduer. Vi vedlægger altid en montagevejledning sammen med vores gardiner, så du nemt og enkelt kan montere dine nye stofgardiner.

Det er heller ikke svært at rengøre lange stofgardiner! Vores gardiner er syet af stof af høj kvalitet og holdbarhed, hvilket gør det nemt at holde dem rene. Du kan enten give dem en let støvsugning eller tørre dem af med en hårdt opvreden klud. Nogle gardiner tåler desuden rens eller skånsom maskinvask, mens andre bør vaskes i hånden.

Læs mere om vedligeholdelse og rengøring af dine gardiner.

 

Stofgardiner til opdeling af rum

Et stofgardin bruges ikke kun til effektiv solafskærmning, de kan også bruges til at adskille forskellige områder i dit hjem. Fordelen ved at bruge gardiner som rumdeler er, at det er meget pladsbesparende i forhold til f.eks. reolsystemer.

Du kan også bruge et langt stofgardin som afskærmning foran dit klædeskab, en visuel opdeling mellem stue og spiseområde eller skab en intim "hule" på et børneværelse. Dét er en smart og fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at tilpasse din indretning efter dine behov.

 

Find dine nye stofgardiner i dag! 

Skab et rum fuld af stemning med bløde stofgardiner efter mål. Hos nyegardiner.dk finder du stofgardiner i flere farver, og de bliver syet præcis til dine vinduers mål! 

Design dit eget stofgardin i dag! 

 

FAQ - stofgardiner efter mål

 

Hvor mange forskellige gardinstænger kan man købe?

Vi tilbyder hele 22 forskellige gardinstænger, så du kan finde den perfekte løsning til dit hjem.

 

Hvad er de mest populære stofgardiner i 2024?

I 2024 er der en stigende tendens til at vælge neutrale farver til sine stofgardiner. Derfor er farverne hvid, grå, beige og naturlige nuancer særligt populære. Disse farver skaber et tidløst udseende, der passer til flere forskellige indretningsstile.

 

Kan stofgardiner fås med mørklægning?

Ja, det kan de!. Når du køber et stofgardin hos os, har du altid mulighed for at vælge mørklæggende stof, der hjælper med at blokere lys.

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil