Lange gardiner

Trænger du til at pifte boligen op med lidt charme, elegance og personlighed? Så tag et kig på vores lange stofgardiner! De fås i forskellige farver og stilarter, så du kan finde det perfekte match til din indretning. Det gælder uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning i stuen eller tilføje et touch af elegance til soveværelset. 

Vidste du, at lange gardiner også er geniale som rumdeler eller som afskærmning foran eksempelvis klædeskabet? Og som en ekstra bonus, så er lange stofgardiner i kraftigt stof også lyddæmpende og isolerende. 

 

Frida gardin

produceres efter dine mål

info
467 kr.

Frida Gardinet tilbyder skræddersyede dimensioner til ethvert vindue, vælg mellem en bredde fra 25 til 500 cm og en højde fra 25 til 350 cm. 

Tilgængelig i 15 farver, kan du vælge mellem fire stofkvaliteter: transparent, velour, flagdug og mørklægning

Monteringsmulighederne inkluderer fem varianter af gardinskinne eller 28 forskellige gardinstænger.

12 farver

Se produkt

Randi lamelgardin 127mm

produceres efter dine mål

info
623 kr. 831 kr.

Randi lamelgardin med 127mm lameller fås i 9 farver, og fås fra 40 til 500 cm i bredden og fra 25 til 400 cm i højden.

Vælg mellem lameller med eller uden mørklægning, side- eller midterparkering, og betjening med snor- og kædetræk i højre eller venstre side.

9 farver

Se produkt
25% rabat

Randi lamelgardin 89mm

produceres efter dine mål

info
623 kr. 831 kr.

Randi lamelgardin med 89mm lameller fås i 9 farver, og fås fra 40 til 500 cm i bredden og fra 25 til 400 cm i højden.

Vælg lameller med eller uden mørklægning, parkering til siden eller i midten, og betjening med snor- og kædetræk i højre eller venstre side.

9 farver

Se produkt
25% rabat

 

Forny dit hjem med lange gardiner 

Når din indretning trænger til en opdatering, er lange stofgardiner et fantastisk sted at starte. De tilfører både noget praktisk og smukt til rummet, og kan gøre en stor forskel for det samlede udtryk i rummet. Gardiner i kraftigt væv har desuden en isolerende effekt, som kan hjælpe med at reducere energiforbruget og skabe et mere behageligt indeklima. 

Uanset hvilken gardintype du vælger, tilpasser vi dem nøjagtigt til dine vinduers mål. Så slipper du nemlig for besværet med at tilpasse standardgardiner, og får i stedet gardiner, der passer perfekt og er nemme at montere. 

 

Charmerende stofgardiner

Vores udvalg af lange stofgardiner kombinerer funktion og stil. Du kan vælge vores smukke velourgardiner, der tilføjer et blødt og farverigt touch til rummet, afhængigt af lyset. Eller måske er de mere transparente flagdugsgardiner det rette valg for dig? Disse gardiner skaber en let og luftig atmosfære, og giver dig mulighed for at styre lyset og bevare privatlivet i løbet af dagen. 

Stofgardiner af lettere væv kan også sagtens kombineres med kraftigere stofgardiner, eller andre gardintyper for en unik og funktionel gardinløsning.

 

Stilrene lamelgardiner

Har du store vinduespartier eller vinduer med skæve vinkler? Så er lamelgardiner efter mål den ideelle løsning. Men lamelgardiner er ikke kun forbeholdt store vinduer - de vertikale linjer skaber nemlig en fornemmelse af højde i rummet. 

Med vores lamelgardiner kan du effektivt styre både lysindfald og privatliv i din bolig. Du kan nemlig vælge mellem lameller på 89 mm eller 127 mm og fem smukke farvevarianter. Lad ikke solstråler eller nysgerrige blikke forstyrre din hverdag, og opgrader dine vinduer med elegante og funktionelle lameller.

 

Kombinér forskellige typer gardiner 

Hvorfor vælge én type gardin, når du kan kombinere dem? Mix og match stofgardiner med andre gardintyper for at kombinere en praktisk løsning med et personligt udtryk i dit hjem. 

Skab en hyggelig stemning om aftenen med velourgardiner og hold det lyst og åbent om dagen med transparente stofgardiner eller plisségardiner. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser! 

 

Se vores udvalg af lange gardiner

Bestilling af dine drømmegardiner har aldrig været nemmere! Hop ind i shoppen og træd ind i en verden af gardinmuligheder. 

Vælg det gardin, der passer bedst til din stil og smag, indtast dine vinduers mål og så sørger vi for resten. Hvis du har brug for yderligere råd og vejledning, inden du bestiller, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil