Express gardiner

Med vores express koncept kan du købe rullegardiner og plisségardiner i specialmål, der sendes inden 3 hverdage. Dét kan man kalde for express levering!  Alle varianter kan monteres på væg eller i loft.

Vi sender inden 3 hverdage • Vælg mellem rullegardin og plisségardin • Vælg mellem de mest populære farver – også mørklægning.

 

express rullegardin mørklægning

express levering

info
390 kr. 520 kr.

Express rullegardin mørklægning fås i 3 farver. Fås fra 40 cm til 200 cm i bredden og op til 160 cm eller 210 cm i højden. 

Gardinet er mørklæggende med klassisk kædetræk, der er meget nemt at betjene.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt
25% rabat

express plisségardin touch

express levering

info
520 kr.

Express plisségardin touch findes i 3 farver. Indtast bredde fra 50 til 160 cm og et højdevalg på enten 160 cm eller 210 cm.

Gardinet har trinløs betjening og ingen løsthængende snore. Gardinet monteres med beslag foroven, hvor topskinnen nemt kan klikkes i.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt

express plisségardin mørklægning touch

express levering

info
506 kr. 674 kr.

Express plisségardin mørklægning touch fås i 2 farver. Fås fra 50 til 160 i bredden og op til 160 cm eller 210 cm i højden. 

Gardinet har trinløs betjening, ingen løsthængende snore og en indfarvet top- og bundliste. Justeres nemt ved et let træk i bundskinnen, og kan monteres både i loftet og på væggen.

Gardinet er ikke 100% mørklæggende. Den sorte variant er med 80% mørklægning og den hvide er med 70% mørklægning. Vi anbefaler derfor ikke dette mørklæggende plisségardin touch til rum, hvor der ønskes 100% mørklægning. Ønsker du et plisségardin med større mørklæggende effekt, anbefaler vi vores plisségardin mørklægning honey updown

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt
25% rabat

express plisségardin mørklægning honey updown

express levering

info
995 kr.

Express plisségardin mørklægning honey Updown fås i hvid. Det fås i bredder fra 60 til 120 cm og højder fra 130 til 220 cm.

Det er designet med trinløs betjening, isolerende og lyddæmpende effekt samt mørklægning.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt

express plisségardin honey updown

express levering

info
895 kr.

Express plisségardin honey updown fås i hvid, og tilbydes i bredder fra 60 til 120 cm og højder fra 130 til 220 cm. 

Gardinet har honeycomb-struktur med isolerende effekt - og er udstyret med trinløs betjening uden løsthængende snore.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt

express rullegardin mørklægning m. motor

express levering

info
1344 kr.

Express rullegardin mørklægning med motor tilbydes i 3 farver. Fås fra 60 cm til 200 cm i bredden og op til 175 cm eller 210 cm i højden. 

Dette elektriske gardin er batteridrevet og kan betjenes med fjernbetjening.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt

 

Express gardiner - hurtig levering

Ved at benytte dig af vores express koncept, kan du købe rullegardiner og plisségardiner i specialmål, der sendes inden 3 hverdage.

 

Nem bestilling og hurtig levering af gardiner

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at modtage deres bestillinger hurtigt. Derfor har vi indført vores express koncept, der sikrer, at du kan få rulle- og plisségardiner i specialmål, der sendes inden for blot 3 hverdage. Ja, du læste rigtigt – 3 hverdage! Så uanset om du har brug for gardiner til dit soveværelse, gardiner til stuen eller køkkengardiner, kan du bestille dem i dag og modtage dem i løbet af kort tid.

For at gøre det endnu bedre giver vi dig mulighed for at vælge mellem rullegardiner og plisségardiner. Begge typer er yderst populære og tilbyder forskellige fordele. Uanset hvilken type gardin du vælger, kan du være sikker på at få en stilfuld og funktionel løsning.

 

Vælg mellem de mest populære farver

Når du bestiller gardiner hos os, kan du vælge mellem et udvalg af de mest populære farver. Vi ved, at farver spiller en vigtig rolle i indretningen af dit hjem, og derfor har vi sørget for at tilbyde et bredt spektrum af farver, herunder mørklægning. Hvis du ønsker at kontrollere mængden af lys, der kommer ind i rummet, eller hvis du har brug for at skabe et mørklagt miljø i soveværelset, så er mørklægningsgardiner, det perfekte valg.

 

Bestil dine nye gardiner i dag! 

Så hvad venter du på? Bestil i dag, og inden for 3 hverdage vil dine nye gardiner være på vej til dig. Uanset om du ønsker rullegardiner eller plisségardiner, og uanset hvilken farve du foretrækker, har vi det hele. 

Opdater dit hjem med stilfulde og funktionelle gardiner, der passer til din smag og behov. 

 

 

FAQ - express gardiner

 

Hvad er express gardiner?

Express gardiner er rullegardiner og plisségardiner på specialmål, der sendes afsted på rekordtid. Du kan vælge mellem et udvalg af de mest populære farver, så du er sikker på at finde gardiner, der passer til din stil! 

Du kan også selv vælge, om du vil have et mørklæggende gardin eller et, som lader lys trænge ind i rummet.

 

Hvor hurtigt modtager jeg mine express gardiner?

Vi sender dine gardiner afsted mod dig allerede inden 3 hverdage!  

Det er vores måde at sikre, at du får dine specialfremstillede gardiner lynhurtigt og kan nyde dem i dit hjem uden at skulle vente længe. Derudover får du også fragtfri levering til en pakkeshop nær dig. Så bliver det ikke nemmere!
 

Er der tilbud på express gardiner?

Vi har altid gode tilbud, og engang imellem inkluderer de også vores express gardiner. Så hold øje! Find vores aktuelle tilbud på gardiner her. Hvis du gerne vil være sikker på at blive opdateret om vores aktuelle tilbud, er det en god idé at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil