;

Spar 25% på udvalgte gardiner

Elektriske gardiner

Hvis du er på udkig efter den ultimative blanding af komfort og elegance til dine vinduer, er elektriske gardiner den perfekte løsning! Styr dine gardiner med et enkelt tryk på en fjernbetjening eller via en app på din smartphone – også når du ikke er hjemme. Vælg mellem vores udvalg af rullegardiner, foldegardiner og plisségardiner med motor. De kan alle monteres på væg eller i loft.

 

 

Et smart hjem kræver smarte gardiner 

Er det ikke en ret imponerende gadget, som gør det muligt at styre sine gardiner med et enkelt tryk på en knap? Elektriske gardiner er den perfekte tilføjelse til et moderne og intelligent hjem. En gardinmotor kan nemt integreres med de fleste gardintyper, som giver dig fuld kontrol over lysindfald, privatliv og stemningen i rummet. 

Forestil dig at vågne op om morgenen og trykke på en knap på en fjernbetjening eller app for at lade sollyset strømme ind? Eller skabe et intimt og hyggeligt rum om aftenen med et enkelt tryk? Dét for du mulighed ved at gøre dit hjem smartere med elektriske gardiner med motor!

 

Hvorfor er elektriske gardiner en fordel?

Der er flere situationer, hvor elektriske gardiner er ideelle i et moderne hjem. Læs mere om nogle af de største fordele ved gardiner med motor herunder.

Komfort og bekvemmelighed: Styr nemt og enkelt dine gardiner via fjernbetjening eller en app på din smartphone.

Tryghed ved ferie: Lad dit hjem se beboet ud ved at programmere dine gardiner til at åbne og lukke, selvom du ikke er hjemme. Dét skaber et indtryk af, at nogen er hjemme.

Undgå overophedning af hjemmet: Automatisk styring af gardinerne hjælper med at blokere for solens skarpe stråler og holde dit hjem køligt, hvilket reducerer behovet for aircondition.

Børnesikkerhed: Ved at vælge motoriserede gardiner siger du farvel til snore- og kædetræk, der kan udgøre en risiko for børn og kæledyr.

Energibesparelse: Udnyt naturligt lys og varme optimalt ved at justere gardinerne efter behov og reducér behovet for kunstig belysning, hvilket fører til energibesparelse.

Stil og enkelthed: Skab et elegant og minimalistisk udseende i dit hjem ved at fjerne synlige snore-/kædetræk og betjeningsstænger.

 

Styr dine gardiner derhjemme - og på farten

Det bliver mere og mere almindeligt, at vi styrer musikken, lyset og varmen i vores hjem via. vores smartphones. Så hvorfor ikke gøre dit hjem endnu mere smart og stilfuldt med gardiner, som giver dig fuld kontrol? Uanset om du er til rullegardiner, foldegardiner eller plisségardiner, kan du opgradere dit gardin med en motor.

Har du intelligente elektriske gardiner kan du nemt og bekvemt styre dine gardiner, så de automatisk kører op og ned lige når du ønsker det – selv når du ikke er hjemme. Det er lidt som at have sin egen personlige assistent til at styre dine gardiner. Hvis du ikke er hjemme og gerne vil have, at dit hjem ser beboet ud, kan du nemt styre og indstille dine gardiner, så du kan forhindre indbrud. Det er en god investering i de danske ferieperioder. På samme måde kan du programmere gardinerne til at køre ned på bestemte tidspunkter, for at beskytte dit hjem mod solens skarpe stråler og undgå et overophedet hjem.

 

Bestil dine nye elektriske gardiner i dag!

Oplev en ny verden af bekvemmelighed og stil i dit hjem! Elektriske gardinerer er det perfekte valg for dig, der ønsker at gøre din indretning mere moderne og smart.

Gardiner med motor har kombineret flotte kvalitetsgardiner og teknologisk komfort, så din hverdag bliver lidt nemmere. Ingen besvær med at trække i snore og kæder - alt er fuldt automatiseret for at give dig den bedste brugeroplevelse. Bestil dine nye elektriske gardiner i dag, og oplev det perfekte match mellem bekvemmelighed, funktionalitet og stil.

 

FAQ - elektriske gardiner

 

Hvad er elektriske gardiner?

Elektriske gardiner er en innovativ gardinløsning, hvor gardinet er udstyret med en motoriseret mekanisme til automatisk åbning og lukning af gardinerne. Ved hjælp af en fjernbetjening eller en smartphone-app kan du nemt styre gardinerne uden at skulle røre ved dem fysisk. Den elektriske motor gør det muligt at justere gardinernes position, højde og bredde præcist efter behov. Dette giver en bekvem og moderne løsning til at skabe ønsket lysindfald, privatliv og atmosfære i hjemmet eller kontoret.
 

Hvilke gardiner kan man få med motor?

Hos nyegardiner.dk kan du online købe rullegardiner, plisségardiner og foldegardiner med motor. Du kan nemlig få motor til de fleste gardintyper!

 

Hvad er fordelen ved elektriske gardiner?

Først og fremmest bliver din hverdag nemmere og mere fleksibel med elektriske gardiner, da de kan styres med et enkelt tryk på en knap eller via en smartphone-app. De øger også sikkerheden ved at fjerne snore og kæder, som kan udgøre en risiko for børn og kæledyr. Ved at programmere gardinerne kan man simulere at huset er beboet under ferier og øge trygheden. Derudover giver de optimal styring af lysindfald, skærmer for solens varme, og kan bidrage til energibesparelser.

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil