Elektriske gardiner

Hvis du er på udkig efter den ultimative blanding af komfort og elegance til dine vinduer, er elektriske gardiner den perfekte løsning! Styr dem med et enkelt tryk på en fjernbetjening eller via en app på din smartphone. Vælg mellem flere gardintyper, som alle monteres på væg eller i loft.

 

Sibba duo rullegardin m. motor

produceres efter dine mål

info
3496 kr.

Sibba Duo rullegardin med motor er tilgængeligt i ni forskellige farver. Det kan bestilles i bredder mellem 40 og 240 cm samt højder mellem 60 og 240 cm. 

Gardinet er elektrisk og kan betjenes via en app eller en fjernbetjening. 

Du vælger selv om opladningsfunktion, skal placeres i enten højre eller venstre side.

9 farver

Se produkt

express rullegardin mørklægning m. motor

express levering

info
1008 kr. 1344 kr.

Express rullegardin mørklægning med motor tilbydes i 3 farver. Fås fra 60 cm til 200 cm i bredden og op til 175 cm eller 210 cm i højden. 

Betjen gardinet via.  fjernbetjening.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt
25% rabat

Helga foldegardin m. motor

produceres efter dine mål

info
2379 kr.

Helga foldegardin med motor kommer i 4 farver, med mulighed for tilpasning fra 55 til 240 cm i bredden og fra 10 til 300 cm i højden. 

Dette elektriske foldegardin kan betjenes via en app eller fjernbetjening, og har en opladningsmulighed som kan placeres i venstre eller højre side. 

3 farver

Se produkt

Signe rullegardin mørklægning m. motor

produceres efter dine mål

info
2883 kr. 3844 kr.

Signe rullegardin mørklægning med motor fås i 5 forskellige farver. Det kan bestilles i bredder fra 50 til 300 cm og højder fra 30 til 300 cm. 

Dette mørklægningsgardin er elektrisk og kan styres via app eller fjernbetjening. Vælg om gardinet skal monteres i væg eller loft, have almindeligt- eller overrul samt løbegang eller bundlister.

5 farver

Se produkt
25% rabat

Signe rullegardin m. motor

produceres efter dine mål

info
3736 kr.

Signe rullegardin med motor tilbydes i 5 farver. Det er tilgængeligt i bredder fra 50 til 300 cm og højder fra 30 til 300 cm. 

Rullegardiner kan monteres i væg eller loft, med eller uden monteringsbar samt med eller uden overrul. Vælg mellem en løbegang eller en firkantet bundliste i grå, hvid eller sort. 

Det elektriske rullegardin betjenes via en app eller fjernbetjening. 

5 farver

Se produkt

Astrid plisségardin mørklægning m. motor

produceres efter dine mål

info
2584 kr. 3446 kr.

Astrid plisségardin mørklægning med motor er et honeycomb plisségardin og er tilgængeligt i 6 farver. Bredden kan varierer fra 55 til 235 cm, og højden kan være mellem 15 og 300 cm. 

Opladningsmulighederne kan blive placeret på enten venstre eller højre side, og betjeningen kan ske via app eller med fjernbetjening.

6 farver

Se produkt
25% rabat

Astrid plisségardin m. motor

produceres efter dine mål

info
2110 kr. 2813 kr.

Astrid plisségardin med motor kommer i 11 farver, og de kan fremstilles i en bredde fra 55 til 235 cm og en højde fra 15 til 300 cm. 

Gardinet er elektrisk og kan oplades fra enten venstre eller højre side. Du har mulighed for at betjene gardinet via. en app eller fjernbetjening. 

Du kan vælge mellem enkeltlags plisségardiner eller dobbeltlags plisségardiner med honeycomb-struktur. 

10 farver

Se produkt
25% rabat

 

Et smart hjem kræver smarte løsninger

Er det ikke en ret imponerende gadget, som gør det muligt at styre sine gardiner med et enkelt tryk på en knap? Elektriske gardiner er den perfekte tilføjelse til et moderne og intelligent hjem. En gardinmotor kan nemt integreres med de fleste gardintyper, som giver dig fuld kontrol over lysindfald, privatliv og stemningen i rummet. 

Forestil dig at vågne op om morgenen og trykke på en knap på en fjernbetjening eller app for at lade sollyset strømme ind? Eller skabe et intimt og hyggeligt rum om aftenen med et enkelt tryk? Dét for du mulighed ved at gøre dit hjem smartere med elektriske gardiner med motor!

 

Hvorfor er elektriske gardiner en fordel?

Der er flere situationer, hvor elektriske gardiner er ideelle i et moderne hjem. Læs mere om nogle af de største fordele ved gardiner med motor herunder.

Komfort og bekvemmelighed: Styr nemt og enkelt dine gardiner via fjernbetjening eller en app på din smartphone.

Tryghed ved ferie: Lad dit hjem se beboet ud ved at programmere dine gardiner til at åbne og lukke, selvom du ikke er hjemme. Dét skaber et indtryk af, at nogen er hjemme.

Undgå overophedning af hjemmet: Automatisk styring af gardinerne hjælper med at blokere for solens skarpe stråler og holde dit hjem køligt, hvilket reducerer behovet for aircondition.

Børnesikkerhed: Ved at vælge motoriserede gardiner siger du farvel til snore- og kædetræk, der kan udgøre en risiko for børn og kæledyr.

Energibesparelse: Udnyt naturligt lys og varme optimalt ved at justere gardinerne efter behov og reducér behovet for kunstig belysning, hvilket fører til energibesparelse.

Stil og enkelthed: Skab et elegant og minimalistisk udseende i dit hjem ved at fjerne synlige snore-/kædetræk og betjeningsstænger.

 

Styr dem derhjemme - og på farten

Det bliver mere og mere almindeligt, at vi styrer musikken, lyset og varmen i vores hjem via. vores smartphones. Så hvorfor ikke gøre dit hjem endnu mere smart og stilfuldt med gardiner, som giver dig fuld kontrol? Uanset om du er til rullegardiner, foldegardiner eller plisségardiner, kan du opgradere dit gardin med en motor.

Har du intelligente elektriske gardiner kan du nemt og bekvemt styre dine gardiner, så de automatisk kører op og ned lige når du ønsker det. Det er lidt som at have sin egen personlige assistent til at styre dine gardiner. Hvis du ikke er hjemme og gerne vil have, at dit hjem ser beboet ud, kan du programmere gardinerne til at køre ned på bestemte tidspunkter. Det er en god investering i de danske ferieperioder.

 

Bestil dine nye elektriske gardiner i dag!

Oplev en ny verden af bekvemmelighed og stil i dit hjem! Elektriske gardinerer er det perfekte valg for dig, der ønsker at gøre din indretning mere moderne og smart.

Gardiner med motor har kombineret flotte kvalitetsgardiner og teknologisk komfort, så din hverdag bliver lidt nemmere. Ingen besvær med at trække i snore og kæder - alt er fuldt automatiseret for at give dig den bedste brugeroplevelse. Bestil dine nye elektriske gardiner i dag, og oplev det perfekte match mellem bekvemmelighed, funktionalitet og stil.

 

 

FAQ - elektriske gardiner

 

Hvad er elektriske gardiner?

Elektriske gardiner er en innovativ gardinløsning, hvor gardinet er udstyret med en motoriseret mekanisme til automatisk åbning og lukning af gardinerne. Ved hjælp af en fjernbetjening eller en smartphone-app kan du nemt styre gardinerne uden at skulle røre ved dem fysisk. Den elektriske motor gør det muligt at justere gardinernes position, højde og bredde præcist efter behov. Dette giver en bekvem og moderne løsning til at skabe ønsket lysindfald, privatliv og atmosfære i hjemmet eller kontoret.

 

Hvilke gardintyper kan man få med motor?

Hos nyegardiner.dk kan du online købe rullegardiner, plisségardiner og foldegardiner med motor. Du kan nemlig få motor til de fleste gardintyper!

 

Hvorfor vælge et produkt med motor?

Først og fremmest bliver din hverdag nemmere og mere fleksibel, da du kan styre dem med et enkelt tryk på en knap eller via en smartphone-app. De øger også sikkerheden ved at fjerne snore og kæder, som kan udgøre en risiko for børn og kæledyr. Ved at programmere gardinerne kan man simulere at huset er beboet under ferier og øge trygheden. Derudover giver de optimal styring af lysindfald, skærmer for solens varme, og kan bidrage til energibesparelser.

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil