;

Spar 25% på udvalgte gardiner

Plisségardiner

Mærk forskellen med flotte plisségardiner fra nyegardiner.dk! Se hele vores udvalg af plisségardiner, som kan monteres på væg eller i loft.. Ønsker du at købe dine plisségardiner med rentefri finansiering? Det er meget simpelt. Det kræver blot, at når du godkender din ordre, og går til betaling, vælger du at betale for dine gardiner gennem Express Bank.

 

 

 

Plisségardiner - et flot og enkelt gardin 

Plisségardiner er en af de mest fleksible løsninger, når det kommer til afskærmning af dine vinduer og døre. Uanset om du har små eller store glasarealer, har vi plisségardiner, der passer. Plisségardiner fylder minimalt, når de er trukket op, så du kan få fuldt udbytte af din udsigt. Derudover er de lette at trække op eller ned, så de kun dækker præcis den del af vinduet, der er behov for.

Når du vælger plisségardiner til dit hjem, får du en løsning, der er yderst fleksibel. Du kan vælge mellem forskellige grader af mørklægning eller filtrering af lyset, så du får mest muligt ud af de lyse timer uden generende genskin eller skarpe stråler. Et plisségardin hjælper samtidig med at holde varmen, lyset eller nysgerrige blikke ude, når du har behov for det.

Ønsker du mørklægningsgardiner? Så kan du også finde et bredt udvalg af forskellige løsninger, inklusive plisségardiner med mørklægning hos os.

 

Hvilket plisségardin er det perfekte?

Vi har mange forskellige gardiner, og du kan vælge mellem et hav af forskellige modeller, der kan indstilles efter dine behov.

  • Up & Down: Nogle af modellerne kan du trække ned både fra toppen og fra bunden, det kalder vi up and down gardiner. Du behøver altså ikke at dække mere end allerhøjst nødvendigt.
  • Trinløs betjening: Du kan også vælge et plisségardin med trinløs betjening, hvilket betyder, at du let og hurtigt kan indstille gardinerne med et træk eller et let skub. Du slipper altså for løse snore og gardiner, der glider ned med et brag.
  • Snoretræk: Med den klassiske model kan du indstille gardinet, selv om det hænger for højt til, at du kan nå det med hænderne. Det er den mest udbredte løsning og en sand klassiker, når det kommer til afskærmning af vinduer.
  • Elektrisk: Du har også mulighed for at vælge et elektrisk gardin. Vores Astrid plisségardin er nemlig motoriseret!

Du har altså rig mulighed for at finde et plisségardin, der passer perfekt til dine behov og vinduer. Husk også, at plisségardiner er lette og hurtige at rengøre. Hvis dine plisségardiner skal være være præsentable, så behøver de derfor blot en fugtig klud ind imellem.

 

Praktiske plisségardiner med honeycomb

Plisségardiner med honeycomb er en fusion af stilfuldt design og praktisk funktionalitet. Navnet "honeycomb" eller "bikage" henviser til den unikke bikage-lignende struktur i disse gardiner, der giver dem en række særlige egenskaber.

Denne type gardin er et isolerende og lyddæmpende gardin. Det betyder,  at det holder rummet varmt om vinteren og køligt om sommeren, samtidig med at det forbedre akustikken i rummet.

 

Spar tid - find plisségardiner på Nyegardiner.dk

Hos os behøver du kun at handle ét sted. Vi hjælper dig med at få mere tid til de vigtige ting ved at samle alt det, du har brug for på ét sted. Uanset, om du er mest til rullegardiner, lamelgardiner, foldegardiner eller du har brug for express gardiner, du modtager i en fart.

Nyegardiner.dk har Danmarks største vareudvalg, så du altid kan finde det hele på én gang. På den måde får du mere tid til at være sammen med ungerne og slappe af i sofaen.

Bestil dine nye plisségardiner i dag, og få dem leveret lige til døren!

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil