Plisségardiner

Køb nye plisségardiner efter mål fra Nyegardiner.dk! Vores plisségardiner findes i flere forskellige varianter, og kan monteres på væg eller i loft. Vælg bl.a. mellem et plisségardin med motor, snorefri betjening, mørklægning og/eller lyddæmpning. 

Gå på opdagelse i vores udvalg, og find det plisségardin som opfylder dine behov.

 

Astrid plisségardin m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
260 kr. 347 kr.

Astrid plisségardin m. snoretræk kommer i 10 farvevalg. Det fås i en bredde fra 23 til 220 cm og højde fra 15 til 300 cm.

Vælg mellem enkelt- eller dobbeltlags honeycomb plissé. Der er tre skinnefarver at vælge imellem og mulighed for snorebetjening i højre eller venstre side.

10 farver

Se produkt
25% rabat

express plisségardin mørklægning touch

express levering

info
506 kr. 674 kr.

Express plisségardin mørklægning touch fås i 2 farver. Fås fra 50 til 160 i bredden og op til 160 cm eller 210 cm i højden. 

Gardinet har trinløs betjening, ingen løsthængende snore og en indfarvet top- og bundliste. Justeres nemt ved et let træk i bundskinnen, og kan monteres både i loftet og på væggen.

Gardinet er ikke 100% mørklæggende. Den sorte variant er med 80% mørklægning og den hvide er med 70% mørklægning. Vi anbefaler derfor ikke dette mørklæggende plisségardin touch til rum, hvor der ønskes 100% mørklægning. Ønsker du et plisségardin med større mørklæggende effekt, anbefaler vi vores plisségardin mørklægning honey updown

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt
25% rabat

express plisségardin touch

express levering

info
520 kr.

Express plisségardin touch findes i 3 farver. Indtast bredde fra 50 til 160 cm og et højdevalg på enten 160 cm eller 210 cm.

Gardinet har trinløs betjening og ingen løsthængende snore. Gardinet monteres med beslag foroven, hvor topskinnen nemt kan klikkes i.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt

Astrid plisségardin mørklægning m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
625 kr. 834 kr.

Astrid plisségardin med mørklægning og snoretræk er tilgængeligt i 6 farver. Målene på gardinet kan være en bredde fra 23 til 220 cm og en højde fra 15 til 300 cm.

Du kan vælge mellem stilrene gardinfarver og tre forskellige skinnefarver. 

Vælg også om snorebetjeningen skal placeres til højre eller venstre side, så du nemt kan betjene gardinet.

 

6 farver

Se produkt
25% rabat

Astrid plisségardin lux m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
497 kr.

Astrid plisségardin lux med snoretræk er tilgængeligt i 11 farver, med tilpasningsmuligheder fra 23 til 235 cm i bredden og fra 15 til 300 cm i højden.

Vælg mellem et enkeltlags plisségardin eller et honeycomb plisségardin med isolerende og lyddæmpende effekt. Gardinet har snoretræk, som kan installeres på højre eller venstre side.

Monteres med beslag foroven, hvor topskinnen nemt kan klikkes i.

10 farver

Se produkt

Astrid plisségardin lux mørklægning m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
858 kr.

Astrid plisségardin lux mørklægning med snoretræk kommer i 6 farver. Det kan tilpasses i en bredde fra 23 til 235 cm og højde fra 15 til 300 cm.

Gardinet er et Duette plisségardin med mørklægning og isolerende effekt, og du vælger selv om snoretrækket skal placeres i venstre eller højre side. 

Gardinet monteres med beslag foroven, hvor topskinnen nemt kan klikkes i.
 

6 farver

Se produkt

express plisségardin honey updown

express levering

info
895 kr.

Express plisségardin honey updown fås i hvid, og tilbydes i bredder fra 60 til 120 cm og højder fra 130 til 220 cm. 

Gardinet har honeycomb-struktur med isolerende effekt - og er udstyret med trinløs betjening uden løsthængende snore.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt

Astrid plisségardin updown

produceres efter dine mål

info
706 kr.

Astrid plisségardin updown er tilgængeligt i 11 farver. Det kan fremstilles i en bredde fra 20 til 160 cm og højden fra 15 til 250 cm.

Gardinet kommer som et enkeltlags- eller honeycomb plisségardin. Updown-funktionen gør, at du kan placere gardinet, hvor du ønsker, i vinduet.

Betjen gardinet ved et let træk i top- og bundskinne. Der er ingen løsthængende snore, hvilket er børnesikkert.

10 farver

Se produkt

Astrid plisségardin updown m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
529 kr. 706 kr.

Astrid plisségardin updown med snoretræk er tilgængelig i 11 farver og fås fra 23 til 235 cm i bredden og fra 15 til 300 cm i højden. Vælg mellem enkeltlags eller dobbeltlags honeycomb plissé. 

Updown-funktion giver mulighed for at positionere gardinet på ethvert ønsket sted i vinduet, og modellen er udstyret med en betjeningssnor i hver side.

10 farver

Se produkt
25% rabat

Astrid plisségardin mørklægning updown

produceres efter dine mål

info
839 kr. 1119 kr.

Astrid plisségardin mørklægning updown fås i 6 farver, tilpas bredden fra 20 til 160 cm og højden fra 15 til 250 cm.

Det er et honeycomb plisségardin med effektiv mørklægning, og updown-funktionen tillader positionering hvor som helst i vinduet. 

Modellen er med trinsvis betjening uden løshængende snore, hvilket er en børnesikker gardinløsning.

6 farver

Se produkt
25% rabat

Astrid plisségardin mørklægning updown m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
839 kr. 1119 kr.

Astrid plisségardin mørklægning updown med snoretræk tilbydes i 6 farver. Gardinet kan fremstilles i bredder fra 55 til 235 cm, og højder fra 15 til 300 cm. 

Dette mørklægningsgardin, som er et dobbeltlags Duette plisségardin, har Updown-funktion, hvilket giver dig mulighed for at placere gardinet hvor som helst i vinduet. 

6 farver

Se produkt
25% rabat

Astrid plisségardin move

produceres efter dine mål

info
978 kr.

Astrid plisségardin move fås i 11 farver, og du kan få fremstillet gardinet med en bredde fra 45-180 cm og højde fra 15-220 cm.

Vælg mellem enkeltlags plissé eller honeycomb plissé. Gardinet har trinløs betjening uden løsthængende snore, hvilket gør det 100% børnesikkert.

Gardinet monteres med beslag foroven, hvor topskinnen nemt kan klikkes i. Vælg mellem 3 skinnefarver. 

10 farver

Se produkt

Astrid plisségardin mørklægning move

produceres efter dine mål

info
1612 kr.

Astrid mørklægningsgardinet Move er tilgængeligt i 6 farver, og du kan vælge en bredde fra 45-180 cm og højde fra 15-220 cm.

Gardinet er et enkeltlags plisségardin med mørklægning. Dette plisségardin har trinløs betjening og ingen løsthængende snore. Vælg også mellem 3 forskellige skinnefarver.

 

6 farver

Se produkt

express plisségardin mørklægning honey updown

express levering

info
995 kr.

Express plisségardin mørklægning honey Updown fås i hvid. Det fås i bredder fra 60 til 120 cm og højder fra 130 til 220 cm.

Det er designet med trinløs betjening, isolerende og lyddæmpende effekt samt mørklægning.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt

Astrid plisségardin m. motor

produceres efter dine mål

info
2813 kr.

Astrid plisségardin med motor kommer i 11 farver, og de kan fremstilles i en bredde fra 55 til 235 cm og en højde fra 15 til 300 cm. 

Gardinet er elektrisk og kan betjenes via. en app eller fjernbetjening. Det er batteridrevet og kan oplades fra enten venstre eller højre side.

Du kan vælge mellem enkeltlags plisségardiner eller dobbeltlags plisségardiner med honeycomb-struktur. 

10 farver

Se produkt

Astrid plisségardin mørklægning m. motor

produceres efter dine mål

info
3446 kr.

Astrid plisségardin mørklægning med motor er et honeycomb plisségardin og er tilgængeligt i 6 farver. Bredden kan varierer fra 55 til 235 cm, og højden kan være mellem 15 og 300 cm. 

Dette elektriske gardin er batteridrevet og kan betjenes via app eller med en fjernbetjening. Opladningsmulighederne kan placeres i enten venstre eller højre side.

6 farver

Se produkt

 

Plisségardiner - et fleksibelt og praktisk gardin

Plisségardiner er en af de mest fleksible gardiner efter mål, når du skal bruge gardiner til dine døre og vinduer. Uanset om du har små eller store vinduer, har vi et plisségardin på specialmål som passer. Fælles for alle plisségardiner er, at de fylder minimalt når de er trukket op. Derudover er de lette at betjene og indstille, så de kun dækker præcis den del af vinduet, der er behov for.

Når du vælger plisségardiner til dit hjem, får du en løsning, der er yderst fleksibel. Du kan vælge mellem forskellige grader af mørklægning eller filtrering af lyset, så du får mest muligt ud af de lyse timer uden generende genskin eller skarpe solstråler. Et plisségardin hjælper samtidig med at holde varmen, lyset eller nysgerrige blikke ude.

Ønsker du mørklægningsgardiner? Så kan du også finde flere slags plisségardiner med mørklægning hos os.

 

Vores udvalg af plisségardiner efter mål

Vi har mange forskellige plisségardiner på specialmål og du kan vælge mellem et hav af forskellige modeller, der kan indstilles efter dine behov.

  • Plisségardiner med Up & Down: Vores up and down gardiner kan justeres oppe og nedefra, så du kan positionere gardiner hvor som helst i vinduet.
  • Plisségardiner med trinløs betjening: Med et plisségardin med trinløs betjening, kan du let og hurtigt betjene gardinerne med et træk eller et let skub. Du slipper altså helt for løse snore, hvilket er en børnesikker løsning.
  • Plissegardiner med snoretræk: Med den klassiske model kan du indstille gardinet, selv om det hænger for højt til at du kan nå det med hænderne. Det er den mest udbredte løsning og en sand klassiker.
  • Plisségardiner med honey updown: Denne type plisségardin har en unik bikage-lignede struktur i 2 lag. Dette gør gardinet isolerende og lyddæmpende.
  • Elektriske plisségardiner: Du har også mulighed for at vælge et elektrisk gardin. Vores Astrid plisségardin er nemlig motoriseret!

Du har altså rig mulighed for at finde et plisségardin, der passer perfekt til dine behov og vinduer. Husk også, at plisségardiner er lette og hurtige at rengøre

 

Kombinér dit plisségardin med et stofgardin

Vidste du, at det er populært at kombinere plisségardiner med stofgardiner? Der er mange som er interesseret i alle de praktiske egenskaber, som et plisségardin har. Men mange vil også gerne have det stemningsfulde udtryk, som et stofgardin bidrager med.

Ved at kombinere et plisségardin med et let stofgardin eller et velourgardin, kan du slå to fluer med et smæk!

 

Isolerende og lyddæmpende plissé med honeycomb

Plisségardiner med honeycomb er en fusion af stilfuldt design og praktisk funktionalitet. Navnet "honeycomb" eller "bikage" henviser til den unikke bikage-lignende struktur i disse gardiner, der giver dem en række særlige egenskaber.

Denne type gardin er et isolerende og lyddæmpende gardin. Det betyder,  at det holder rummet varmt om vinteren og køligt om sommeren, samtidig med at det forbedre akustikken i rummet.

 

Et plisségardin til en god pris

Hos Nyegardiner.dk har vi plisségardiner i alle prisklasser - og du kan være sikker på, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Vores priser starter fra 347,- kroner og fortsætter op til 3446,- kroner.

Vores praktiske Astrid Plisségardin m. snoretræk er den billigste variant, og vores Astrid Plisségardin mørklægning m. motor er den dyreste.

Skal du finde gardiner til hele din bolig? Vi har samlet en række eksempler, så du kan få en idé om prisen på dine nye gardiner.

 

Køb dine nye plisségardiner på Nyegardiner.dk

Hos Nyegardiner.dk finder du et stort udvalg af gardiner så du altid kan finde det hele på én gang. På den måde får du mere tid til at være sammen med ungerne og slappe af i sofaen. Uanset, om du er mest til rullegardiner, lamelgardiner, foldegardiner eller du har brug for express gardiner, du modtager i en fart.

Bestil dine nye plisségardiner efter mål i dag, og få dem leveret lige til døren!

 

 

FAQ - plisségardiner efter mål

 

Hvad betyder plissé?

Plissé refererer til en gardintype, der er lavet af foldet stof, som danner små, lodrette folder. Disse gardiner har et elegant og struktureret udseende, og de er kendt for deres evne til at filtrere lys og give privatliv.

 

Hvad er forskellen på et frithængende og spændt plisségardin?

Forskellen mellem frithængende og spændte plisségardiner ligger i deres monteringsmetode. Frithængende plisségardiner hænger fra toppen af ​​vinduet, mens spændte plisségardiner er fastgjort i vinduesrammen og kan løftes/sænkes efter behov.

 

Hvad koster plisségardiner efter mål?

Prisen for plisségardiner afhænger meget af størrelse, materiale og monteringsmetode, men fås fra ca. 350 kr. og opefter. Vi har skåret det dyre mellemled væk, så du kan købe budgetvenlige gardiner direkte hos os!

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil