Lyddæmpende gardiner

Døjer du med rumklang og dårlig akustik i din bolig? Så kan lyddæmpende gardiner være en del af løsningen til et flot hjem uden rumklang. Problemet opstår særligt i nybyggerier, hvor der ofte er store rum med højt til loftet samt mange hårde overflader. Find de perfekte lyddæmpende, akustik gardiner i vores sortiment - de kan alle monteres på væg eller i loft!

OBS! vælger du stofgardinet "Frida gardin", skal du vælge et velourgardin, hvis gardinet skal være lyddæmpende.

 

Frida gardin

produceres efter dine mål

info
467 kr.

Frida Gardinet tilbyder skræddersyede dimensioner til ethvert vindue, vælg mellem en bredde fra 25 til 500 cm og en højde fra 25 til 350 cm. 

Tilgængelig i 15 farver, kan du vælge mellem fire stofkvaliteter: transparent, velour, flagdug og mørklægning

Monteringsmulighederne inkluderer fem varianter af gardinskinne eller 28 forskellige gardinstænger.

15 farver

Se produkt

express plisségardin mørklægning honey updown

express levering

info
746 kr. 995 kr.

Express plisségardin mørklægning honey Updown fås i hvid. Det fås i bredder fra 60 til 120 cm og højder fra 130 til 220 cm.

Det er designet med trinløs betjening, isolerende og lyddæmpende effekt samt mørklægning.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt
25% rabat

express plisségardin honey updown

express levering

info
671 kr. 895 kr.

Express plisségardin honey updown fås i hvid, og tilbydes i bredder fra 60 til 120 cm og højder fra 130 til 220 cm. 

Gardinet har honeycomb-struktur med isolerende effekt - og er udstyret med trinløs betjening uden løsthængende snore.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt
25% rabat

 

Hvilke gardiner er lyddæmpende? 

Når det kommer til at vælge gardiner, kan formålet være andet end blot æstetik. Lyddæmpende gardiner har vundet popularitet, især i støjende byområder. Det kan være en stor fordel, hvis du mangler gardiner i København eller Aarhus.

Men hvilke gardiner er isolerede og lyddæmpende? Vi giver dig svaret herunder.

 

Lange, tykke stofgardiner i velour

Lange stofgardiner i velour er ikke kun en pryd for øjet, men de er også velegnede til at minimere uønsket støj og skabe en roligere atmosfære i boligen. 

Dette tykke velourstof gør det sværere for lydbølger at passere igennem. Dette resulterer i, at en større del af den uønskede lyd bliver absorberet af stoffet, før den kan trænge ind i rummet. Længden af gardinet spiller også en vigtig rolle. Lange gardiner, der strækker sig fra loft til gulv, sikrer, at støjen ikke siver ind nedefra eller oppefra. 

*obs. vær opmærksom på at vælge velourgardiner, det er ikke alle stofgardiner som er lyddæmpende.

 

Plisségardiner med honeycomb

Plisségardiner med honeycomb-struktur er en innovation inden for gardindesign. Ud over deres moderne og stilfulde udseende er de også kendt for deres unikke lyddæmpende egenskaber. Honeycomb-strukturen i plisségardinerne består af lommer, der fanger luft mellem stoflagene. Denne luft fungerer som en isolator, som effektivt reducerer lydoverførsel. Den fangede luft skaber en barriere, der hindrer lydbølger at trænge igennem.

Samlet set kombinerer plisségardiner med honeycomb æstetisk appel med praktisk funktion. Og du kan også vælge et plisségardin, som både har honeycomb, mørklægning og updown-funktion. Denne type gardin er en ideel løsning for dem, der søger en kombination af stil, komfort og funktionalitet i deres boligindretning.

 

Fordele ved lyddæmpende gardiner

 

 • Støjreduktion: Dette er den mest åbenlyse fordel. Akustik gardiner kan betydeligt reducere mængden af udefrakommende støj. 
   
 • Energibesparelse: Mange lyddæmpende gardiner har også isolerende egenskaber, som hjælper med at holde varme inde om vinteren, og ude om sommeren. Dette kan reducere energiforbruget og dermed elregningen. 
   
 • Bedre søvn: I soveværelser kan disse gardiner skabe en mere fredelig atmosfære ved at blokere for støj fra trafik, naboer eller natlige aktiviteter, hvilket kan forbedre søvnkvaliteten. Læs også sundheds.dk råd i forhold til bedre søvn.
   
 • Flere designs: Lyddæmpende gardiner fås i forskellige stilarter, farver og mønstre, hvilket gør det nemt at tilpasse dem til enhver indretningsstil. 
   
 • Lang levetid: Grundet deres robuste design og kvalitetsmaterialer, har akustik og støjnedsættende gardiner ofte en længere levetid sammenlignet med “almindelige” gardiner. 
   
 • Mental sundhed: Et stille miljø kan være medvirkende til at reducere stress og angst, især i travle byområder hvor støjniveauerne kan være forhøjede.

 

Støjnedsættende, akustik gardiner til arbejdspladsen

Har du nogensinde siddet på kontoret og fundet det svært at fokusere på grund af den konstante baggrundsstøj? Eller har du været i et mødelokale, hvor samtalerne genlyder, og det er udfordrende at følge med? Sådanne situationer peger på et centralt problem, mange arbejdspladser står overfor: dårlig akustik.

I sidste ende er en optimal akustik ikke kun afgørende for arbejdets kvalitet, men også for medarbejdernes velvære. Et akustisk behageligt arbejdsmiljø er en investering i medarbejdertrivsel, produktivitet og virksomhedens generelle succes.

Vil du høre mere om gardiner til erhverv? Så er du mere end velkommen til at bestille online, eller kontakte os

 

Bestil dine lyddæmpende gardiner online!

Er du klar til at tage skridtet mod bedre akustik? Gå på opdagelse i vores sortiment af lyddæmpende, akustik gardiner, og bestil dine nye, funktionelle gardiner.

Hos Nyegardiner.dk kan du bestille lige de gardiner, du ønsker. Det' da ligetil! 

 

 

FAQ - Lyddæmpende gardiner

 

Kan lyddæmpende gardiner forbedre akustikken i rummet?

Uden tvivl! Lyddæmpende gardiner kan i høj grad forbedre akustikken i et rum. De absorberer nemlig lyde både inde- og udefra, hvilket kan give dig en mere behagelig atmosfære.

 

Hvad gør et gardin lyddæmpende?

Det er forskelligt, hvad der gør de forskellige gardintyper lyddæmpende.

 • Stofgardiner i velour: Dette tykke velourstof gør det sværere for lydbølger at passere igennem.
 • Plisségardiner med honeycomb: Honeycomb-strukturen fanger luft mellem stoflagene, der fungerer som en isolator, som reducerer lydoverførsel.  

 

I hvilke type boliger er et lyddæmpende gardin en fordel?

Lyddæmpende gardiner er en stor fordel i nybyggede huse, hvor der typisk er store rum med højt til loftet og mange hårde overflader, som skaber dårlig akustik. Lydabsorberende gardiner kan nemlig hjælpe med at absorbere og reducere støj, hvilket skaber en mere behagelig atmosfære og akustik. Derfor er de også oplagte at montere i huse/lejligheder med meget trafikstøj.

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil