Gardiner til små vinduer

Oplev en verden af stil og funktionalitet blandt vores gardiner til små vinduer. Vi tilbyder et bredt udvalg af gardiner til små vinduespartier, og de bliver endda lavet på præcise mål, så de passer perfekt.

Find det perfekte gardin efter mål til dit vindue i dag!

 

Astrid plisségardin updown

produceres efter dine mål

info
529 kr. 706 kr.

Astrid plisségardin updown er tilgængeligt i 11 farver. Det kan fremstilles i en bredde fra 20 til 160 cm og højden fra 15 til 250 cm.

Gardinet kommer som et enkeltlags- eller honeycomb plisségardin. Updown-funktionen gør, at du kan placere gardinet, hvor du ønsker, i vinduet.

Betjen gardinet ved et let træk i top- og bundskinne. Der er ingen løsthængende snore, hvilket er børnesikkert.

10 farver

Se produkt
25% rabat

Astrid plisségardin lux mørklægning m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
858 kr.

Astrid plisségardin lux mørklægning med snoretræk kommer i 6 farver. Det kan tilpasses i en bredde fra 23 til 235 cm og højde fra 15 til 300 cm.

Gardinet er et Duette plisségardin med mørklægning og isolerende effekt, og du vælger selv om snoretrækket skal placeres i venstre eller højre side. 

Gardinet monteres med beslag foroven, hvor topskinnen nemt kan klikkes i.
 

6 farver

Se produkt

Signe rullegardin

produceres efter dine mål

info
347 kr.

Signe rullegardin - et af vores bedst sælgende rullegardin på mål. 

Rullegardinet er tilgængeligt i 5 stilrene farver, og kan fremstilles med en bredde fra 20 til 180 cm og en højde fra 20 til 300 cm. 

Rullegardinet har kædetræk, som kan placeres på højre eller venstre side, og du vælger selv om gardinet skal have almindeligt rul eller overrul.
 

5 farver

Se produkt

Signe rullegardin mørklægning

produceres efter dine mål

info
321 kr. 428 kr.

Signe rullegardin mørklægning kommer i 5 forskellige farver, og kan tilpasses i bredder fra 20 til 180 cm og højder fra 20 til 300 cm. 

Det er et mørklægningsgardin, der er udstyret med kædetræk, som kan monteres i venstre eller højre side. Du vælger, om dit Signe rullegardin skal fremstilles med almindeligt rul eller overrul.
 

5 farver

Se produkt
25% rabat

Astrid plisségardin mørklægning updown

produceres efter dine mål

info
1119 kr.

Astrid plisségardin mørklægning updown fås i 6 farver, tilpas bredden fra 20 til 160 cm og højden fra 15 til 250 cm.

Det er et honeycomb plisségardin med effektiv mørklægning, og updown-funktionen tillader positionering hvor som helst i vinduet. 

Modellen er med trinsvis betjening uden løshængende snore, hvilket er en børnesikker gardinløsning.

6 farver

Se produkt

Tora persienne 25mm

produceres efter dine mål

info
515 kr.

Tora persienne med 25mm lameller fås i 5 stilrene farver, og den kan bestilles i bredder fra 28 til 300 cm samt højder fra 15 til 300 cm.

Du vælger selv, om persiennens snoretræk skal placeres i højre eller venstre side. Der er mulighed for at tilvælge betjening med wire. 

5 farver

Se produkt

Helga foldegardin

produceres efter dine mål

info
544 kr.

Helga foldegardin fås i 4 farver, og kan bestilles i bredder fra 20 til 240 cm og højder fra 25 til 300 cm. 

Vælg om gardinet skal betjenes med snoretræk eller kædetræk. Vores snoretræk fås i hvidt, sort eller gråt, mens kædetrækket kan fås i hvidt. Du bestemmer selv om snor- eller kædetræk skal placeres i højre eller venstre side.

3 farver

Se produkt

Astrid plisségardin m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
347 kr.

Astrid plisségardin m. snoretræk kommer i 10 farvevalg. Det fås i en bredde fra 23 til 220 cm og højde fra 15 til 300 cm.

Vælg mellem enkelt- eller dobbeltlags honeycomb plissé. Der er tre skinnefarver at vælge imellem og mulighed for snorebetjening i højre eller venstre side.

10 farver

Se produkt

Astrid plisségardin updown m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
529 kr. 706 kr.

Astrid plisségardin updown med snoretræk er tilgængelig i 11 farver og fås fra 23 til 235 cm i bredden og fra 15 til 300 cm i højden. Vælg mellem enkeltlags eller dobbeltlags honeycomb plissé. 

Updown-funktion giver mulighed for at positionere gardinet på ethvert ønsket sted i vinduet, og modellen er udstyret med en betjeningssnor i hver side.

10 farver

Se produkt
25% rabat

 

Små vinduer, stort indtryk

Lad dig ikke narre af små vinduer – med de rette gardiner kan de give et stort indtryk! Så giv dine små vinduer en makeover med flotte og funktionelle gardiner

Uanset størrelsen på dine vinduer fortjener de et stilrent look, der passer til rummets indretning. Vælg mellem en bred vifte af farver og materialer, så du kan sætte et personligt præg på dit hjem. 

Populære gardiner til små vinduer: 

 

Minimalistiske eller luksuriøse gardiner til små vinduer

Lad vores gardiner til små vinduer reflektere din indretningsstil, så du kan skabe et hjem fyldt med personlighed. Gardinerne er designet med fokus på æstetik og funktionalitet, der passer til enhver smag. 

Hvis du eksempelvis ønsker et minimalistisk udtryk, kan et rullegardin i lyse farver med rene linjer give et moderne og stilrent udtryk. Hvis du derimod foretrækker et mere eksklusivt look, kan foldegardiner i varme nuancer skabe et luksuriøst udtryk i rummet.

Mangler du inspiration? Læs vores gardinguide

 

Gardiner, der komplementerer kompakte områder

Når det kommer til indretning af små rum eller kompakte områder, spiller gardiner en afgørende rolle. De rette gardiner kan nemlig forvandle disse rum og give dem et mere åbent og indbydende udseende. 

Med vores udvalg af gardiner til små vinduer kan du skabe en visuel illusion af større plads og samtidig tilføre personlighed og stil til dine rum. Udover at fungere som et dekorativt element, kan gardinerne også gøre din hverdag mere komfortabel med deres mange praktiske funktioner. 

Her er nogle eksempler på, hvordan de kan forbedre din hverdag:

  • Rullegardiner fås med en mørklæggende effekt, som kan forbedre din nattesøvn, hvis de placeres i soveværelset.
  • Foldegardiner findes i flere forskellige vævninger, så du kan få det lysindfald, du ønsker dig.
  • Plisségardiner med honeycomb har isolerende og lyddæmpende egenskaber, som kan forbedre akustikken og skabe et behageligt indeklima i dit hjem. Derudover findes de i et utal af farver.

 

Rentefri finansiering på gardiner

Gardiner kan være en dyr investering, men bare rolig – vi står klar til at hjælpe dig, så du ikke skal bekymre dig om prisen! Hvis du har forelsket dig i gardiner fra vores hjemmeside, tilbyder vi dig rentefri finansiering af gardiner

For at benytte dig af den løsning skal du blot vælge rentefri finansiering gennem Express Bank, når du skal betale din ordre. Med rentefri finansiering er der intet opstartsgebyr, og du kan låne op til 60.000 kroner.

 

Bestil dine nye gardiner til dine små vinduer

Gå på opdagelse i vores udvalg af gardiner til små vinduer og find den gardinløsning, der passer bedst til dig og dit hjem. 

Husk at du kan benytte dig af vores express koncept, hvor du kan få rulle- eller plisségardiner på mål sendt afsted mod dig allerede indenfor 3 hverdage. 

Så hvad venter du på? Bestil dine nye gardiner til små vinduer i dag!

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil