Gardiner til store vinduer

Det er blevet et hit med store vinduer i nye boliger - og det forstår vi godt! Flere af vores gardiner til store vinduer fås i højder og bredder på op til 300 cm.

Se vores store udvalg af  nye gardiner til store vinduer! 

 

Tora persienne 25mm

produceres efter dine mål

info
515 kr.

Tora persienne med 25mm lameller fås i 5 stilrene farver, og den kan bestilles i bredder fra 28 til 300 cm samt højder fra 15 til 300 cm.

Du vælger selv, om persiennens snoretræk skal placeres i højre eller venstre side. Der er mulighed for at tilvælge betjening med wire. 

5 farver

Se produkt

Astrid plisségardin mørklægning m. motor

produceres efter dine mål

info
2584 kr. 3446 kr.

Astrid plisségardin mørklægning med motor er et honeycomb plisségardin og er tilgængeligt i 6 farver. Bredden kan varierer fra 55 til 235 cm, og højden kan være mellem 15 og 300 cm. 

Opladningsmulighederne kan blive placeret på enten venstre eller højre side, og betjeningen kan ske via app eller med fjernbetjening.

6 farver

Se produkt
25% rabat

Astrid plisségardin m. motor

produceres efter dine mål

info
2110 kr. 2813 kr.

Astrid plisségardin med motor kommer i 11 farver, og de kan fremstilles i en bredde fra 55 til 235 cm og en højde fra 15 til 300 cm. 

Gardinet er elektrisk og kan oplades fra enten venstre eller højre side. Du har mulighed for at betjene gardinet via. en app eller fjernbetjening. 

Du kan vælge mellem enkeltlags plisségardiner eller dobbeltlags plisségardiner med honeycomb-struktur. 

10 farver

Se produkt
25% rabat

Astrid plisségardin mørklægning updown m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
1119 kr.

Astrid plisségardin mørklægning updown med snoretræk tilbydes i 6 farver. Gardinet kan fremstilles i bredder fra 55 til 235 cm, og højder fra 15 til 300 cm. 

Dette mørklægningsgardin, som er et dobbeltlags Duette plisségardin, har Updown-funktion, hvilket giver dig mulighed for at placere gardinet hvor som helst i vinduet. 

6 farver

Se produkt

Astrid plisségardin updown m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
529 kr. 706 kr.

Astrid plisségardin updown med snoretræk er tilgængelig i 11 farver og fås fra 23 til 235 cm i bredden og fra 15 til 300 cm i højden. Vælg mellem enkeltlags eller dobbeltlags honeycomb plissé. 

Updown-funktion giver mulighed for at positionere gardinet på ethvert ønsket sted i vinduet, og modellen er udstyret med en betjeningssnor i hver side.

10 farver

Se produkt
25% rabat

Astrid plisségardin lux mørklægning m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
858 kr.

Astrid plisségardin lux mørklægning med snoretræk kommer i 6 farver. Det kan tilpasses i en bredde fra 23 til 235 cm og højde fra 15 til 300 cm.

Gardinet er et Duette plisségardin med mørklægning og isolerende effekt, og du vælger selv om snoretrækket skal placeres i venstre eller højre side. 

Gardinet monteres med beslag foroven, hvor topskinnen nemt kan klikkes i.
 

6 farver

Se produkt

Astrid plisségardin lux m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
497 kr.

Astrid plisségardin lux med snoretræk er tilgængeligt i 11 farver, med tilpasningsmuligheder fra 23 til 235 cm i bredden og fra 15 til 300 cm i højden.

Vælg mellem et enkeltlags plisségardin eller et honeycomb plisségardin med isolerende og lyddæmpende effekt. Gardinet har snoretræk, som kan installeres på højre eller venstre side.

Monteres med beslag foroven, hvor topskinnen nemt kan klikkes i.

10 farver

Se produkt

Astrid plisségardin mørklægning m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
834 kr.

Astrid plisségardin med mørklægning og snoretræk er tilgængeligt i 6 farver. Målene på gardinet kan være en bredde fra 23 til 220 cm og en højde fra 15 til 300 cm.

Du kan vælge mellem stilrene gardinfarver og tre forskellige skinnefarver. 

Vælg også om snorebetjeningen skal placeres til højre eller venstre side, så du nemt kan betjene gardinet.

 

6 farver

Se produkt

Astrid plisségardin m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
347 kr.

Astrid plisségardin m. snoretræk kommer i 10 farvevalg. Det fås i en bredde fra 23 til 220 cm og højde fra 15 til 300 cm.

Vælg mellem enkelt- eller dobbeltlags honeycomb plissé. Der er tre skinnefarver at vælge imellem og mulighed for snorebetjening i højre eller venstre side.

10 farver

Se produkt

Signe rullegardin mørklægning m. motor

produceres efter dine mål

info
2883 kr. 3844 kr.

Signe rullegardin mørklægning med motor fås i 5 forskellige farver. Det kan bestilles i bredder fra 50 til 300 cm og højder fra 30 til 300 cm. 

Dette mørklægningsgardin er elektrisk og kan styres via app eller fjernbetjening. Vælg om gardinet skal monteres i væg eller loft, have almindeligt- eller overrul samt løbegang eller bundlister.

5 farver

Se produkt
25% rabat

Signe rullegardin m. motor

produceres efter dine mål

info
3736 kr.

Signe rullegardin med motor tilbydes i 5 farver. Det er tilgængeligt i bredder fra 50 til 300 cm og højder fra 30 til 300 cm. 

Rullegardiner kan monteres i væg eller loft, med eller uden monteringsbar samt med eller uden overrul. Vælg mellem en løbegang eller en firkantet bundliste i grå, hvid eller sort. 

Det elektriske rullegardin betjenes via en app eller fjernbetjening. 

5 farver

Se produkt

Randi lamelgardin 127mm

produceres efter dine mål

info
623 kr. 831 kr.

Randi lamelgardin med 127mm lameller fås i 9 farver, og fås fra 40 til 500 cm i bredden og fra 25 til 400 cm i højden.

Vælg mellem lameller med eller uden mørklægning, side- eller midterparkering, og betjening med snor- og kædetræk i højre eller venstre side.

9 farver

Se produkt
25% rabat

Randi lamelgardin 89mm

produceres efter dine mål

info
623 kr. 831 kr.

Randi lamelgardin med 89mm lameller fås i 9 farver, og fås fra 40 til 500 cm i bredden og fra 25 til 400 cm i højden.

Vælg lameller med eller uden mørklægning, parkering til siden eller i midten, og betjening med snor- og kædetræk i højre eller venstre side.

9 farver

Se produkt
25% rabat

Frida gardin

produceres efter dine mål

info
467 kr.

Frida Gardinet tilbyder skræddersyede dimensioner til ethvert vindue, vælg mellem en bredde fra 25 til 500 cm og en højde fra 25 til 350 cm. 

Tilgængelig i 15 farver, kan du vælge mellem fire stofkvaliteter: transparent, velour, flagdug og mørklægning

Monteringsmulighederne inkluderer fem varianter af gardinskinne eller 28 forskellige gardinstænger.

12 farver

Se produkt

 

Lad æstetik møde praktik

Store vinduer kan medføre udfordringer som øget varmetab om vinteren og overophedning om sommeren. Derfor er vores kulde- og varmeisolerende gardiner den perfekte løsning!

Isolerende gardiner bidrager nemlig til at opretholde et stabilt og behageligt klima året rundt samtidig med, at de hjælper med at reducere dit energiforbrug. 

Udover at være praktiske, kan gardiner til store vinduer også bidrage med et æstetisk touch til rummet. Deres imponerende størrelse og proportioner kan nemlig skabe en visuel effekt, der får et rum til at virke stort og rummeligt. Med isolerende gardiner til store vinduer får du altså det bedste fra begge verdener!

 

Foretrukne gardiner til store vinduer

Det kan virke som en udfordring at finde gardiner til store vinduer, men fortvivl ej – vi er her for at guide dig! Til store vinduer er honeycomb plisségardiner, lameller, klassiske rullegardiner og lange stofgardiner hverdagens helte! 

Nedenfor kan du læse om tre gardintyper, der egner sig særligt godt til store vinduer.

  • Lamelgardiner: Ideelle til store vinduer, da de giver dig mulighed for at justere lysindfaldet og opnå den ønskede grad af privatliv – helt uden at miste det fantastiske udsyn.
     
  • Plisségardiner: Velegnet til store vinduer på grund af deres fleksibilitet og funktionalitet. Her kan du vælge mellem et enkeltlags plisségardin eller et honeycomb plisségardin med isolerende og lyddæmpende effekt.
     
  • Stofgardiner: Gode til store vinduer, da de ikke kun skaber en fornemmelse af rummelighed, men også forbedrer akustikken i rummet.

 

Fordelen ved elektriske gardiner

Skru op for komforten med vores elektriske gardiner, og slip for at skulle fumle med besværlige snoretræk. Vores elektriske gardiner styres nemt med fjernbetjeningen eller via din smartphone. 

Du kan faktisk endda programmere dem til at åbne og lukke på bestemte tidspunkter. På dén måde holdes indeklimaet behageligt og stabilt, møbler beskyttes mod skadelige UV-stråler og sikkerheden i hjemmet øges.

 

Hvad koster gardiner til store vinduer?

Prisen på gardiner til store vinduer er afhængig af flere faktorer, såsom vinduets størrelse og det valgte materiale. Men frygt ej! Vi tilbyder nemlig overkommelige priser til ethvert budget og har gjort hele processen så enkel som muligt for dig. 

For at finde prisen på dine nye gardiner, skal du blot indtaste dine vinduesmål på vores hjemmeside under den ønskede gardintype. Med et enkelt klik får du prisen for dine nye gardiner, som endda passer perfekt til dit vindue! Det’ da ligetil!

Skal du bruge gardiner til hele dit hjem? Se vores eksempler på priser på gardiner

 

Se vores udvalg i webshoppen

Det er tid til at udforske vores sortiment af gardiner til store vinduer! På vores hjemmeside har vi gjort det nemt for dig at finde lige præcis de gardiner, du leder efter. 

Find dine favoritter online!

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil