;

Spar 25% på alle køb over 999,- (fratrækkes ved kassen)

Gardiner i København
 

Velkommen til nyeGardiner.dk - din online gardinforretning med et bredt udvalg af gardiner i København. Vi er eksperter i solafskærmning, og dedikerede til at bringe et bredt udvalg af stilfulde og moderne gardinløsninger direkte til din dør.

Uanset om du bor i en moderne studielejlighed, en hyggelig lejlighed eller et historisk byhus, har vi det rigtige udvalg af gardiner, der kan skræddersys til dit unikke rum. Vi stræber efter at være din foretrukne forhandler af gardiner i hovedstadsområdet, gennem vores fokus på kvalitet, stil og fremragende kundeservice.

Online gardinbutik • Gardiner til alle rum • Æstetiske og funktionelle

Stort udvalg af gardiner i københavn

 

Indvendig solafskærmning til alle rum

Som din foretrukne gardinbutik i København, har vi en dyb forståelse for vigtigheden af både komfort og stil, især når det kommer til indvendig solafskærmning. 

Vores gardin-sortiment indeholder bl.a.:

 

Gardiner til alle indretningsprojekter i København

Uanset om du indretter dit første hjem, opdaterer dit nuværende eller blot trænger til en ændring, er vi her for at hjælpe. Vi har gardiner, der passer til ethvert budget og ethvert indretningsprojekt.

Fra minimalistiske stilarter til mere udførlige designs, er vores udvalg designet til at matche enhver æstetik og livsstil. Lige meget hvad dit projekt kræver, kan vi hjælpe dig med at finde de perfekte gardiner i København.

Er du ved at flytte i forbindelse med studiestart? Få hjælp her! 

 

Er du tidspresset? Vælg express gardiner!

Det er ikke alle, som har mulighed for at vente flere uger på deres skræddersyede gardiner efter mål. Derfor har vi selvfølgelig sammensat et express-sortiment, hvor vi sender dine nye gardiner indenfor 3 dage! 

Bestil dine gardiner online, så sørger vi for, at de leveres direkte til din dør, hurtigt og effektivt. Og hvis du har brug for hjælp, tilbyder vi også en gratis gardinbus service, hvor du kan få stofprøver og rådgivning. Vores gardinbus kører i København, Århus, Odense og resten af Danmark, så uanset hvor du bor, er vi klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte gardiner til dit hjem.

 

 

 

Elektriske gardiner og mørklægningsgardiner

Er du på udkig efter den perfekte kombination af teknologi og stil? Så er vores udvalg af elektriske gardiner noget for dig! Med disse smarte gardiner får du total kontrol over lysniveauet i dit hjem, og du kan endda styre dem direkte fra din smartphone. Vores sortiment af elektriske gardiner indeholder både rullegardiner, foldegardiner og plisségardiner. 

Hvis du derimod vil have den ultimative mørklægning til dit næste Netflix-maraton, eller blot en uforstyrret nattesøvn, så har vi også et fantastisk udvalg af mørklægningsgardiner. Her vil du få totalt mørke, uanset tidspunktet på dagen. 

Vores nøje udvalgte sortiment af mørklægningsgardiner indeholder rullegardiner og plisségardiner.

 

100% prismatch på gardiner

Hos nyegardiner.dk tilbyder vi kvalitetsgardiner til en fair pris. Derfor har vi 100% prismatch på gardiner. Hvis du finder de samme gardiner billigere hos en anden leverandør, matcher vi prisen. 

Vi tillbyder prismatch, da det er vores måde at sikre, at du altid får den bedste deal, når du handler gardiner i København. Så uanset dit budget kan du være sikker på, at du får den bedste værdi for pengene.

Læs gældende krav og vilkår i forhold til 100% prismatch.

 

Vores udvalg af gardiner i København

Er du klar til at give dit hjem et frisk pust? Dyk ned i vores skønne udvalg af gardiner, perfekt til enhver bolig i København. Vores sortiment af gardiner indeholder de mest populære gardintyper i de populæreste farver. Derudover er der opmålingsguides, i form af videoer, til alle vores produkter. På den måde bliver opmålingen af gardiner let og enkel. 

Find det perfekte match til din unikke stil - at vælge nye gardiner har aldrig været nemmere.

 


 


 

mål op.

bestil.

monter.

det' da ligetil