;

SOMMER TILBUD: 25% rabat på ALLE mørklægningsgardiner t.o.m. 16/7

Om Nye Gardiner

Vi vil gerne sikre gardinets fremtid. Derfor tilbyder vi alle typer gardiner - lige fra klassiske rullegardiner til eksklusive lamelgardiner og plisségardiner. Du får det alt sammen til overkommelige priser. Vi vægter service højt, og derfor har alle vores medarbejdere stor brancheerfaring, som de gerne deler med dig.

Nye Gardiner ønsker at være din faste gardinleverandør, uanset hvordan du foretrækker at handle. Derfor har vi både en webshop og gardinbusser, der kører hjem til dig.

GARDINBUSSER

Det er gratis at få besøg af vores gardinbusser. Når du bestiller en gardinbus, kommer vi hjem til dig. Her præsenterer vi vores sortiment og tager mål til dine nye gardiner. Bagefter sender vi dig et uforpligtende tilbud. Hvis du handler med os, har du også mulighed for at få sat gardinerne op af vores professionelle montører. Vores gardinbusser kører i hele Danmark (brofaste øer).

Se mere om gardinbusserne her


WEBSHOP

Her i vores spændende webshop kan du finde en væsentlig del af vores omfattende varesortiment. Har du spørgsmål eller specielle ønsker, er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig til os. Vi giver gerne yderligere information om vores mange produkter.

Bemærk at Nyegardiner.dk er en e-mærket webshop. Som kunde i en e-mærket webshop har du altid adgang til e-mærkets forbrugerhotline.