Spar 25% på udvalgte gardiner

Lige nu kan du spare 25% på udvalgte lamelgardiner, plisségardiner og rullegardiner, som alle laves på specialmål, så de passer perfekt til dine vinduer. Bestil dine nye budgetvenlige kvalitetsgardiner i dag.

Kampagnen gælder fra 29. maj til 1. juli 2024. 

 

express rullegardin mørklægning m. motor

express levering

info
1008 kr. 1344 kr.

Express rullegardin mørklægning med motor tilbydes i 3 farver. Fås fra 60 cm til 200 cm i bredden og op til 175 cm eller 210 cm i højden. 

Betjen gardinet via.  fjernbetjening.

Gardinet afsendes inden for 3 hverdage

Se produkt
25% rabat

Randi lamelgardin 127mm

produceres efter dine mål

info
623 kr. 831 kr.

Randi lamelgardin med 127mm lameller fås i 9 farver, og fås fra 40 til 500 cm i bredden og fra 25 til 400 cm i højden.

Vælg mellem lameller med eller uden mørklægning, side- eller midterparkering, og betjening med snor- og kædetræk i højre eller venstre side.

9 farver

Se produkt
25% rabat

Astrid plisségardin updown

produceres efter dine mål

info
529 kr. 706 kr.

Astrid plisségardin updown er tilgængeligt i 11 farver. Det kan fremstilles i en bredde fra 20 til 160 cm og højden fra 15 til 250 cm.

Gardinet kommer som et enkeltlags- eller honeycomb plisségardin. Updown-funktionen gør, at du kan placere gardinet, hvor du ønsker, i vinduet.

Betjen gardinet ved et let træk i top- og bundskinne. Der er ingen løsthængende snore, hvilket er børnesikkert.

10 farver

Se produkt
25% rabat

Det skal være nemt at få nye gardiner!

Indtast nemt dine vinduers mål, vælg farve og eventuelle tilvalg i vores webshop. Vælg din foretrukne pakkeshop, hvortil vi leverer dine gardiner gratis. Vi klarer resten!

Er du i tvivl om, hvordan du måler korrekt op? Så se vores videoguide ved hvert produkt. De viser trin for trin, hvor simpelt det er at måle op og få gardiner, der passer perfekt til din bolig.

Aktuelle tilbud på gardiner efter mål

Udforsk vores aktuelle tilbud og benyt dig af de fantastiske priser på gardiner efter mål. Kvalitet behøver ikke at koste en formue - vi giver dig mulighed for at skabe et stilfuldt hjem uden at sprænge budgettet. Find dit perfekte gardin-match her.

Astrid plisségardin updown m. snoretræk

produceres efter dine mål

info
529 kr. 706 kr.

Astrid plisségardin updown med snoretræk er tilgængelig i 11 farver og fås fra 23 til 235 cm i bredden og fra 15 til 300 cm i højden. Vælg mellem enkeltlags eller dobbeltlags honeycomb plissé. 

Updown-funktion giver mulighed for at positionere gardinet på ethvert ønsket sted i vinduet, og modellen er udstyret med en betjeningssnor i hver side.

10 farver

Se produkt
25% rabat

Signe rullegardin mørklægning

produceres efter dine mål

info
321 kr. 428 kr.

Signe rullegardin mørklægning kommer i 5 forskellige farver, og kan tilpasses i bredder fra 20 til 180 cm og højder fra 20 til 300 cm. 

Det er et mørklægningsgardin, der er udstyret med kædetræk, som kan monteres i venstre eller højre side. Du vælger, om dit Signe rullegardin skal fremstilles med almindeligt rul eller overrul.
 

5 farver

Se produkt
25% rabat

Randi lamelgardin 89mm

produceres efter dine mål

info
623 kr. 831 kr.

Randi lamelgardin med 89mm lameller fås i 9 farver, og fås fra 40 til 500 cm i bredden og fra 25 til 400 cm i højden.

Vælg lameller med eller uden mørklægning, parkering til siden eller i midten, og betjening med snor- og kædetræk i højre eller venstre side.

9 farver

Se produkt
25% rabat

Forny dit hjem med gardiner

Trænger dit hjem til lidt nyt? Hos Nyegardiner.dk forener vi kvalitet, stil og fair priser, så du kan skabe de bedste rammer derhjemme. Udforsk vores brede udvalg, fra lamel- og rullegardiner til bløde stofgardiner og moderne plisségardiner. Få inspiration i vores aktuelle tilbud og spar 25% på udvalgte gardiner. 

Gardiner til alle rum

Se nærmere på vores udvalg, og find gardiner til alle rum i dit hjem. Uanset om det er gardiner til soveværelset, stuen eller køkkenet, finder du et stort udvalg på Nyegardiner.dk. 

Vi har gardiner med forskellige egenskaber og i forskellige prisklasser, så alle kan finde de gardiner, de leder efter. Skal det være gardiner med mørklægning, der sikrer en god nats søvn for alle i huset? Eller er du mere til den smarte teknologi og ønsker gardiner med motor, der kan betjenes nemt og praktisk på afstand? Vi har alt dette og meget mere i vores sortimentet, så du kan få præcis den løsning, der passer til netop dig!

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil