;

Spar 25% på udvalgte gardiner

Opfrisk dit hjem til foråret! Spar 25% på udvalgte gardiner

Skal dine gardiner fornyes, inden foråret banker på døren? Så er det nu, du skal slå til!

Du sparer nemlig 25% på et bredt udvalg af gardiner - lige fra praktiske persienner til elegante stofgardiner. Skynd dig at slå til, inden kampagnen udløber!

Kampagnen gælder fra 22. februar - 7. marts 2024. 

 

Det skal være nemt at få nye gardiner!

Indtast nemt dine vinduers mål, vælg farve og eventuelle tilvalg i vores webshop. Vælg din foretrukne pakkeshop, hvortil vi leverer dine gardiner gratis. Vi klarer resten!

Er du i tvivl om, hvordan du måler korrekt op? Så se vores videoguide ved hvert produkt. De viser trin for trin, hvor simpelt det er at måle op og få gardiner, der passer perfekt til din bolig.

Aktuelle tilbud på gardiner efter mål

Udforsk vores aktuelle tilbud og benyt dig af de fantastiske priser på gardiner efter mål. Kvalitet behøver ikke at koste en formue - vi giver dig mulighed for at skabe et stilfuldt hjem uden at sprænge budgettet. Find dit perfekte gardin-match her.

Forny dit hjem med gardiner

Trænger dit hjem til lidt nyt? Hos Nyegardiner.dk forener vi kvalitet, stil og fair priser, så du kan skabe de bedste rammer derhjemme. Udforsk vores brede udvalg, fra lamel- og rullegardiner til bløde stofgardiner og moderne plisségardiner. Få inspiration i vores aktuelle tilbud og spar 25% på udvalgte gardiner. 

Gardiner til alle rum

Se nærmere på vores udvalg, og find gardiner til alle rum i dit hjem. Uanset om det er gardiner til soveværelset, stuen eller køkkenet, finder du et stort udvalg på Nyegardiner.dk. 

Vi har gardiner med forskellige egenskaber og i forskellige prisklasser, så alle kan finde de gardiner, de leder efter. Skal det være gardiner med mørklægning, der sikrer en god nats søvn for alle i huset? Eller er du mere til den smarte teknologi og ønsker gardiner med motor, der kan betjenes nemt og praktisk på afstand? Vi har alt dette og meget mere i vores sortimentet, så du kan få præcis den løsning, der passer til netop dig!

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil