;

Spar 25% på alle køb over 999,- (fratrækkes ved kassen)

Gardiner til kontor


De fleste af os tilbringer rigtig meget tid på arbejdspladsen eller på kontoret derhjemme. Derfor er det utrolig vigtigt, at lysindfaldet og indeklimaet er i orden. 

Vi har gardiner og udvendig solafskærmning, der passer til alle slags erhverv og kontormiljøer. Her på siden giver vi dig vores bedste tips til at vælge gardiner til kontoret og arbejdspladsen, så du, og eventuelle ansatte, har de bedste forhold til at performe.


TIP 1: Undgå genskin på computerskærmene

Det er vigtigt, at du eller dine medarbejdere ikke generes af genskin på deres computerskærme under arbejdsdagen. Hvis det er tilfældet i din virksomhed, kan du risikere, at det nedsætter produktivitet markant. For at undgå dette, er det vigtigt, at du enten har de rette gardiner eller får opsat udvendige screens. 

Hvis du ønsker at investere i nye gardiner til dit kontor, så anbefaler vi lamelgardiner, persienner og plisségardiner. Disse gardintyper skaber et naturligt lys udefra, men du slipper samtidig lysrefleksioner på skærmene.


TIP 2: Få styr på sikkerhedskravene

Vidste du, at der kan være særlige sikkerhedskrav til interiøret på arbejdspladsen? For eksempel er gardiner af brandhæmmende stof et krav på mange arbejdspladser. Desuden stiller Arbejdstilsynet en række krav til indeklimaet på arbejdspladser, bl.a. temperaturen, luftkvaliteten og lyset.

De fleste af vores rullegardiner kan leveres med brandhæmmende egenskaber. Under hvert af vores produkter kan du finde relevant information i forhold til, om produktet opfylder sikkerhedskravene for arbejdspladsen. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.


TIP 3: Mærk forskellen med udvendige screens

Screens er en effektiv og diskret måde at få solafskærmning, og det er ofte den bedste løsning til store kontorfællesskaber. Screens bliver opsat udvendigt på store eller små vinduespartier, hvilket reducerer varmeindstrålingen, reducerer blænding og skaber et bedre indeklima på kontoret.

Sidst men ikke mindst kan det rent økonomisk være en gevinst at få opsat screens, da de har energibesparende egenskaber. Dette skyldes, at du ved at reducere varmeindtrængningen reducerer behovet for at en aircondition til at køre hele arbejdsdagen.TIP 4: Vælg gardiner, der sikrer god temperatur

Vi arbejder mest effektivt, når vi har gode arbejdsforhold. Derfor er det vigtigt at sikre, at kontoret ikke er for varmt, uanset om det gælder dit private kontor i eget hjem eller på arbejdspladsen. Med de rette gardiner kan du let justere lysindfaldet, så lokalet ikke bliver uudholdeligt at være i på grund af solens stråler.

Honeycomb plisségardiner er specielt velegnet til rum, der er ekstra udsat for solens stråler. Det isolerende dobbeltvæv skærmer for solens stråler om sommeren, men holder på varmen i vinterhalvåret.


TIP 5: Vælg den helt rigtige farve på kontorgardinet

Gardiner er med til at skabe stemningen i et rum, og det er derfor en god idé at tænke over, hvordan rummet skal opleves. På et kontor er det vigtigt, at du bliver inspireret af dine omgivelser - uden at blive distraheret.

Vælger du gardiner med hvide og afdæmpede farver, kan du skabe et roligt og struktureret udtryk. Omvendt kan du signalere kreativitet og innovation ved at vælge et gardin i en stærk farve. 

Vær opmærksom på, at lyse og kølige farver får et rum til at synes større, mens mørke og varme farver typisk får rummet til at virke mindre, end det er.


Få hjælp til at finde de perfekte gardiner til kontoret

Vil du gerne vide mere om vores forskellige gardintyper? Gå på opdagelse her på siden for at se vores store udvalg.

Hvis du ønsker at få rådgivning om gardintype samt hjælp til opmåling og montering, så er du altid mere en velkommen til at bestille en gardinbus


FAQ - gardiner til kontorHvad koster gardiner til kontoret?

Prisen på gardiner til kontor afhænger af mange forskellige faktorer, blandt andet gardintypen, materialet og vindues størrelse. Her på siden får du en nøjagtig pris på dit nye gardin til kontoret ved at vælge produktet, udfylde mål samt vælge kæde og monteringsbeslag.  Tilbyder nyegardiner.dk gardiner med motor?

Ja! Du kan sagtens bestille gardiner med motor her på webshoppen. 

Se bl.a. vores Signe Rullegardin m. motor, Astrid plisségardin m. motor eller måske vores Helga foldegardin m. motor.


Kan jeg få rådgivning til valg af gardintype?

Hos nyegardiner.dk kan du sagtens få rådgivning, så du er sikker på, at du vælger det helt rigtige gardin. Dette gør du, ved at bestille et besøg af vores gardinbus. Herefter vil en erfaren gardin-specialist hjælper dig med at finde dine nye drømmegardiner.