;

Spar 25% på alle køb over 999,- (fratrækkes ved kassen)

Gardiner til kontoret

De fleste af os tilbringer rigtig meget tid på arbejdspladsen eller hjemmekontoret. Derfor er det vigtigt, at indeklimaet er i orden. Vi har gardintyper og gardinstoffer, der passer til alle slags erhverv og kontormiljøer. Her på siden giver vi dig vores bedste tips til at vælge gardiner til arbejdspladsen. Er der særlige forhold på din arbejdsplads, vil vi råde dig til at tage en snak med vores kundeservice. De kan vejlede dig i, hvad der er den bedste løsning for jer.

TIP 1: UNDGÅ GENSKIN PÅ SKÆRMENE

Det er vigtigt, at du eller dine medarbejdere ikke generes af genskin på skærmen, fx bærbaren eller fjernsynet, når du arbejder. Det kan du sikre med de rette gardiner.

Vi anbefaler lamelgardiner, persienner og plisségardiner. Med de gardintyper får du stadigvæk det naturlige lys udefra og undgår samtidig lysrefleksioner på skærmene.TIP 2: FÅ STYR PÅ SIKKERHEDSKRAVENE

Der kan være særlige sikkerhedskrav til interiøret på arbejdspladser. For eksempel er brandhæmmende stoffer et krav mange steder. De fleste af vores rullegardiner kan leveres med brandhæmmende egenskaber.

Under hvert af vores produkter kan du finde relevant information i forhold til, om produktet opfylder sikkerhedskravene for arbejdspladsen. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.

TIP 3: VÆLG GARDINER, DER SIKRER EN GOD TEMPERATUR

Vi arbejder mest effektivt, når vi har gode arbejdsforhold. Derfor er det vigtigt at sikre, at kontoret ikke er for varmt. Med de rette gardiner kan du let justere lysindfaldet, så lokalet ikke bliver uudholdeligt at være i på grund af solens stråler. Sådan kan du skabe de optimale betingelser for arbejdsklimaet.

Honeycomb plisségardiner er specielt velegnet til rum, der er ekstra udsat for solens stråler. Det isolerende dobbeltvæv skærmer for solens stråler om sommeren men holder på varmen i vinterhalvåret.TIP 4: BRUG FARVER BEVIDST

Gardiner er med til at skabe stemningen i et rum. Derfor er det en god idé at tænke over, hvordan rummet skal opleves.

Vælger du gardiner med hvide og afdæmpede farver, kan du skabe et roligt og struktureret udtryk. Omvendt kan du signalere kreativitet og innovation ved at vælge et gardin i en stærk farve. Vær opmærksom på at lyse og kølige farver får et rum til at synes større, mens mørke og varme farver typisk får rummet til at virke mindre.