;

Spar 25% på alle køb over 999,- (fratrækkes ved kassen)

Gardiner i Århus

Skal du have nye gardiner i forbindelse med en flytning, indretningsprojekt eller noget helt tredje? Så er vi din go-to forhandler af æstetiske, praktiske og flotte gardiner i Århus.

Hos nyegardiner.dk er vi stolte af at kunne tilbyde dig de bedste gardiner til enhver lejlighed og ethvert rum. Vi tilbyder et skønt udvalg af gardiner, der ikke blot opfylder dit behov for privatliv og lysregulering, men også hjælper med at forme din bolig på en unik og personlig måde.

Rullegardiner • Plisségardiner • Foldegardiner • Lamelgardiner • Stofgardiner


Se vores store udvalg af gardiner i Århus

 

Skab stemning med flotte gardiner 
 

Gardiner er mere end bare et funktionelt element i dit hjem. Ligesom den rigtige playliste kan gøre en god aften endnu mere fantastisk, kan de rette gardiner omdanne et almindeligt rum til dit eget personlige fristed.

Hos nyegardiner.dk tilbyder vi et omfattende udvalg af gardiner i Århus, der passer til enhver stemning. Uanset om du er til hyggelige foldegardiner, minimalistiske rullegardiner eller moderne plisségardiner, har vi noget, der vil skabe den helt rette stemning i dit hjem.

 

Find det perfekte gardin online

Shopping er gået digitalt, og det er også tilfældet, når det gælder gardiner. I vores brugervenlige webshop, kan du finde detaljerede produktbeskrivelser og billeder af vores gardiner.

Vi tilbyder bl.a.:

 

Gardiner til alle rum i boligen

Vi ved, at forskellige rum kræver forskellige typer gardiner. Derfor har vi et omfattende udvalg af gardiner i forskellige materialer, stilarter og farver, som du kan vælge imellem.

Mørklægningsgardiner er typisk et eftertragtet gardin til soveværelset, plisségardiner er et praktisk og flot køkkengardin og rullegardiner er hit til børneværelset

Uanset, hvilke rum du skal bruge gardiner til, så kan du finde det hos os.
 

 

E-mærket webshop med 100% prismatch! 

Hos NyeGardiner.dk sætter vi din tillid og tilfredshed først. Vi er en e-mærket webshop , hvilket betyder at du trygt kan handle hos os. Vi garanterer 100% prismatch, så hvis du finder de samme gardiner billigere hos en anden leverandør, så matcher vi selvfølgelig prisen. Vi går langt for at sikre, at du får den bedste kvalitet og service, når du køber gardiner hos os.

Er du interesseret i at læse mere om vores prismatch? Læs mere og se de gældende betingelser for 100% prismatch.
 

 

Skal du bruge gardiner til erhverv? 

Vil du gerne give din virksomheds kontor et indbydende udtryk? Så er gardiner den helt rigtige løsning. Hos nyegardiner.dk forstår vi vigtigheden af at skabe den rette visuelle oplevelse for dine kunder og ansatte. Vi ved, at hvert kontor har unikke behov, og derfor tilbyder vi en bred vifte af gardiner til erhverv, der passer til forskellige arbejdsmiljøer.

Udover gardiner, tilbyder vi også screens, som er egnet til kontorer med store vinduespartier. De formår blandt andet at reducere varmeindstråling, som bidrager til et bedre indeklima på kontoret.

Vi har leveret gardiner til mange store virksomheder og offentlige institutioner, blandt andet Herlev Hospital, Statens Seruminstitut og Nordea. Hvis du ønsker at tage en uforpligtende samtale, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice eller bestille en gardinbus
 

 

Din leverandør af gardiner i Århus

Vi forstår de unikke behov og præferencer hos de moderne Århusianere. Vi går altid efter at sikre, at du får gardiner i højeste kvalitet, god service og ikke mindst til en god pris. Vi sætter en ære i at tilbyde gardiner, der kombinerer design og funktionalitet, og vi arbejder sammen med de bedste producenter for at sikre, at vores gardiner er af højeste kvalitet.

Uanset om du er på udkig efter gardiner til dit hjem eller erhverv, finder du det, du leder efter her på webshoppen. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe det perfekte look til dit vindue. 
 


 

 

mål op.

bestil.

monter.

det' da ligetil