;

TILBUD: 25% rabat på ALLE foldegardiner t.o.m. 30/5

Stofprøver på hele sortimentet

Det` da ligetil

Udfyld kontaktformularen her på siden. Så kontakter vi dig og aftaler en tid til et gratis besøg af gardinbussen.
Gardinbussen har stofprøver med på hele sortimentet.
Du kan også selv ringe til os på 30 14 99 47 og aftale tid til et besøg af vores gardinbus.
Telefonerne er åbne mandag til torsdag kl. 9-15 og fredag kl. 9-14.

Det er gratis at få besøg af vores gardinbus, og du er ikke forpligtet til at handle hos os efterfølgende.

Book gardinbussen og se stofprøverne i dit hjem

Er du i tvivl om farve eller gardintype?

Er du i tvivl, om hvilken gardinløsning der passer bedst til dit hjem? Eller er du usikker på opmålingen af dine vinduer, eller hvad der kan lade sig gøre? Så kan vores dygtige gardinkonsulenter hjælpe dig.

Vores konsulenter guider dig i gardinløsninger, der tager udgangspunkt i dit hjem og dine ønsker. På den måde får du de bedste forudsætninger for at vælge den helt rigtige og bedste gardinløsning til din bolig. Det betyder meget for os, at du får den rigtige gardinløsning til dit hjem som matcher både din stil og dit budget. Vores konsulenter er der for dig og kan vejlede i farvesammensætning, stofkvalitet, produkter og priser og vil med glæde besvare dine spørgsmål i forbindelse med dit valg af gardiner.

Alt du skal gøre er, at bestille tid til et gratis besøg af vores gardinbus. Du kan bestille gardinbussen ved at udfylde formularen øverst på siden.

Husk, at ingen gardinopmåling er for stor eller lille for os. Vi kommer med glæde hjem til dig og måler op, hvad enten du mangler gardiner til et enkelt vindue eller hele din bolig.