;

Spar 25% på alle køb over 999,- (fratrækkes ved kassen)

Udgivet d. 17/07-2023

Elektriske gardiner til et godt studieliv

Skal du i gang med at studere, eller går du allerede på dit drømmestudie? Så er dette indlæg til dig!

Vidste du, at gardiner med motor er en innovation, som kan forbedre dit studiemiljø endnu mere? Elektriske gardiner gør ikke kun dit studiemiljø mere behageligt, men de er også mere kontrollerbare.


Læs mere

Udgivet d. 30/06-2023

Skal du flytte inden studiestart? Husk gardiner til din nye bolig!

Der er mange ting, som man skal være opmærksom på, når man flytter til en ny by i forbindelse med studiestart.

I dette indlæg har vi samlet en række gode råd og konkrete eksempler på gardiner til dit hjem. Vores gardiner er SU-venlige, nemme at bestille, og endnu nemmere at montere.


Læs mere

Udgivet d. 15/06-2023

Indretning af terrasse - skab det perfekte loungeområde

Hvordan skaber man den perfekte loungeområde i haven? Det er et af de spørgsmål, som vi ofte stiller os selv, så snart vi går den danske sommer i møde. 

I dette indlæg kan du læse mere om, hvordan solafskærmning, havemøbler, blomster og andet interiør, kan være med til at forvandle din have i 2023. 


Læs mere

Udgivet d. 14/04-2023

Hvilke gardiner er bedst til stuen?

Gardiner er en vigtig del af ethvert rum, og stuen er ingen undtagelse. Gardiner giver ikke kun privatliv, de tilføjer også stil og hygge til din stue. 

I dette indlæg kommer vi nærmere ind på, hvilke gardiner der er bedst egnede til stuen. Du får samtidig tips til, hvad du skal overveje, inden du køber dine nye gardiner til soveværelset.


Læs mereUdgivet d. 08/03-2023

Sådan monterer du lamelgardiner

Lamelgardiner er en populær og elegant løsning, hvis du vil kunne styre lysindfaldet og temperaturen i din bolig. Hvis du er lidt handy, kan du let selv montere dine nye lamelgardiner. Der medfølger en udførlig og let guide til, hvordan du selv kan montere dine nye lamelgardiner, når du køber dem hos os.

Få tips til hvordan du monterer dine nye lamelgardiner.


Læs mere

Udgivet d. 21/02-2023

Guide til valg af gardiner - alt, hvad du behøver at vide

Gardiner er en vigtig del af ethvert rum, da de ikke kun beskytter mod sollys og holder rummet køligt, men også giver en følelse af privatliv. Det kan dog være overvældende at vælge det rigtige sæt gardiner til dit hjem, når der er så mange forskellige gardintyper på markedet. 

Læs vores guide til valg af gardiner.


Læs mere

Udgivet d. 10/02-2023

Sådan kan dine gardiner hjælpe med at spare på energien

Stigende priser på el og varme har fået mange af os til at se nærmere på, hvordan vi kan spare på energiforbruget. Og den gode nyhed er, at der er mange penge, når vi taler om gardiner i boligen og på arbejdspladsen.

Vi giver dig vores tips til, hvordan du sparer bedst på energi ved hjælp af gardiner i høj kvalitet.


Læs mere