Udgivet d. 18/06-2024

Skal du flytte? Glem ikke gardiner til din nye bolig

Ny bolig, nye eventyr! Men vent lige et øjeblik... Har du husket gardinerne? Der er meget at tage stilling til, når man flytter. Derfor går gardinerne ofte i glemmebogen, men de er faktisk vigtigere, end man tror.

 

 

Udgivet d. 07/06-2024

Hop med på bølgen: Vælg velourgardiner!

Velour er den dominerende trend i øjeblikket, og det afspejler sig ikke kun på catwalks, men også i vores indretning. Velourgardiner er særligt populære, når det kommer til at tilføre et eksklusivt præg til boligen. 

 

 

Udgivet d. 27/05-2024

Populære gardiner til børnefamilier

Der er ofte fart over feltet i en børnefamilie. Madpakker skal smøres, tasker skal pakkes og legekammerater er på besøg til sjov og ballade. Derfor forstår vi godt, at gardiner ikke er det første, du tænker på, når du skal indrette dit hjem. 

 

 

Udgivet d. 22/05-2024

Gardiner til sommerhus - find de bedste til hvert rum

I dette blogindlæg gør vi dig klogere på, hvad du skal være opmærksom på, inden du køber nye gardiner til dit sommerhus. 

 

 

Udgivet d. 17/05-2024

Guide til indretning med gardiner 

Gardiner er ikke bare praktiske - de kan også sætte prikken over i'et på din indretning! Men hvordan vælger du de perfekte gardiner til dit hjem?

 

 

Udgivet d. 06/05-2024

Gardiner til nybyg 

Forestil dig at stå foran din helt nye hoveddør, klar til at træde ind i din splinternye bolig, der bare venter på at blive fyldt med varme og hygge. Her er valget af gardiner afgørende. Læs mere her!

 

 

Udgivet d. 26/04-2024

Skab med gardin: Det perfekte forhæng til dit klædeskab

Når vi skal have nye gardiner, tænker vi ofte først på løsninger til vinduer. Men faktisk kan de bruges mange andre steder!

 

 

Udgivet d. 18/04-2024

Hver 3. dansker har søvnproblemer - kom problemet til livs! 

Har du svært ved at falde til ro om aftenen? Eller ligger du og vender og drejer dig det meste af natten? Du er ikke alene! Faktisk har hver tredje dansker problemer med at få en god nattesøvn. 

 

 

Udgivet d. 14/04-2024

Gardin-guide til valg af nye gardiner

Gardiner er en vigtig del af ethvert rum.. Men hvilke gardiner kan du vælge i mellem? Og hvilket klæder dit vindue bedst? Bliv klogere på det rigtige valg af gardiner her!

 

 

Udgivet d. 12/04-2024

Populære gardiner i 2024

I 2024 skal gardiner ikke kun styre lyset i rummet, men også integreres som en del af indretningen. Gardiner er nemlig blevet et designelement i hjemmet, som gerne skal kombinere funktionalitet og æstetik. 

 

 

Udgivet d. 02/04-2024

Lette, gennemsigtige gardiner trender i 2024!

I 2024 stjæler de lette, gennemsigtige stofgardiner rampelyset i boligindretningen - og det forstår vi godt! De giver nemlig et lyst og luftigt udtryk, som får ethvert rum til at føles indbydende.

 

 

Udgivet d. 25/03-2024

Træt af støjgener? Vælg støjdæmpende gardiner!

Valget af støjdæmpende gardiner er afgørende, fordi de minimerer den udefrakommende lyd og skaber et mere roligt miljø i hjemmet.

 

 

Udgivet d. 20/03-2024

Grå gardiner, som altid er på mode

Tiderne skifter og nye farvetrends popper op i boligmagasiner. Det er både dyrt, tidskrævende og besværligt at følge trends og skifte boliginteriør ud konstant. 

 

 

Udgivet d. 18/03-2024

Hvide gardiner, der bringer lys og stil

Er du på udkig efter en nem og billig måde at pifte dit hjem op på? Så er enkle og alsidige hvide gardiner det oplagte valg for dig! Læs mere her! 

 

 

Udgivet d. 13/03-2024

Sorte gardiner – en sikker favorit

Sorte gardiner sikrer et klassisk og stilfuldt look. Faktisk fungerer de akkurat som modeverdenens lille sorte kjole eller det klassiske jakkesæt.

 

 

Udgivet d. 21/12-2023

Gardiner som rumdeler – god opdeling af rum

Gardiner er fantastiske som rumdelere til dit hjem eller arbejdssted. De er smarte, fleksible og kan tilpasses præcis efter dine behov. Læs mere her!

 

 

Udgivet d. 18/12-2023

Skab en charmerende bolig med velourgardiner

Oplev charmen og elegance i dit hjem med velourgardiner! Gardiner i velour er ikke kun smukke - de skaber en hyggelig og sofistikeret stemning i alle rum.  

 

 

Udgivet d. 14/12-2023

Hvordan rengør man et gardin?

Vil du holde dine gardiner flotte i længere tid? Gardiner er vigtige for privatlivet, lyset og hyggen, men de kan også tiltrække en del støv, lugt og snavs.  

 

 

Udgivet d. 13/12-2023

Hvad koster gardiner til nyt hus?

Har du lige sat foden inden for i dit nybyg eller det nye hus, som bare venter på at blive godt indviet? Læs mere om prisen på gardiner til et nyt hus.

 

 

Kan gardiner isolere?

Udgivet d. 07/11-2023

Kan gardiner isolere?

Når vi gerne vil spare på energiforbruget, er der flere steder, vi kan sætte ind. Men ofte glemmer vi, at gardiner faktisk også kan regulere temperaturen og forbedre indeklimaet  i hjemmet! Læs mere om hvilke gardiner der har isolerende egenskaber! 


 

 

Udgivet d. 31/10-2023

Er rejsen bestilt? Undgå indbrud, når du er ude og rejse

Er du klar til at udforske verden? Find ud af, hvordan nye gardiner kan sikre din bolig mod indbrud.
 

 

 

Udgivet d. 17/07-2023

Elektriske gardiner til et godt studieliv

Skal du i gang med at studere, eller går du allerede på dit drømmestudie? Læs mere om, hvordan elektriske gardiner kan forbedre dit studieliv.
 

 

 

Udgivet d. 30/06-2023

Skal du flytte inden studiestart? Husk gardiner til din nye bolig!

Skal du flytte i studiebolig? Vores gardiner er SU-venlige og nemme at bestille. Vi har samlet en række gode råd og eksempler på gardiner til dit hjem.

 

 

Udgivet d. 08/03-2023

Sådan monterer du lamelgardiner

Lamelgardiner er en populær og elegant løsning, hvis du vil kunne styre lysindfaldet og temperaturen i din bolig. Læs hvordan du monterer dem! 

 

 

Udgivet d. 21/02-2023

Værd at vide om gardiner

Gardiner er en vigtig del af indretningen i et hjem, men hvilke gardin passer til din stil og dine vinduer? Vi har samlet det, som er værd at vide om de forskellige gardintyper.

 

 

Udgivet d. 10/02-2023

Spar på energien med nye gardiner

Stigende priser på el og varme har fået mange af os til at se nærmere på, hvordan vi kan nedbringe energiforbruget. 

 

 

Blog om nye gardiner

Tips, guides og inspiration

 

 

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil