Handelsbetingelser

Hjemmesiden, nyegardiner.dk, er udarbejdet i samarbejde med Deco Group A/S, CVR-nr. 69974015, Agenavej 39A, 2670 Greve, som er ansvarlig for hjemmesiden.

Når du handler på nyegardiner.dk indgår du juridisk aftalen med Nyegardiner.dk, CVR-nr. 69974015 (herefter benævnt “nyegardiner.dk”).

Betingelserne finder anvendelse på alle aftaler mellem kunden og nyegardiner.dk

1: Bestilling, priser og sprog
Du kan kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler på nyegardiner.dk indgås aftaler på dansk.
Efter bestilling udsendes der automatisk en mail med din faktura til den e-mailadresse, som du har oplyst i forbindelse med bestilling.

2: Sådan handler du på nyegardiner.dk
For at foretage et køb på hjemmesiden skal du igennem 5 trin.
Klik på det link til din kurv som du har fået tilsendt på mail
Indtast dine personlige oplysninger
Vælg forsendelses- og betalingsmåde
Godkend vores handelsbetingelser
Tjek, at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

3: Betaling
På hjemmesiden kan der betales med:

Visa
Visa/Dankort
Visa Electron
Mastercard
Maestro
JCB
Dankort
Forbrugsforeningen
MobilePay

Alle betalinger foregår i danske kroner inklusiv moms.
Der opkræves ikke gebyr for betalingskort på hjemmesiden.


Når du lægger en ordre på nyegardiner.dk er der tale om specialproducerede varer. Derfor hæves pengene på din konto med det samme. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

4: Fragt
Hvis gardinerne er mindre end 1,85 m i bredden sker fragten til en GLS pakkeshop, hvilket er gratis.

Ønskes levering til døren er prisen kr. 49,-.
Er gardinerne større end 1,85 m i bredden gælder følgende priser:

1,85 – 2,5 m. = kr. 129,-
2,5 – 4,0 m. = kr. 149,-
4,1 – 5,0 m. = kr. 199,-
5,1 – 6,0 m. = kr. 249,-
6,1 – 7,0 m. = kr. 299,-

5: Levering
Levering sker med GLS eller Danske Fragtmænd. Er en vare forsinket, vil du få besked via e-mail eller telefon. Forsinkelse, der skyldes kundens forhold, fx angivelse af en forkert leveringsadresse, eller en omstændighed, som kunden bærer risikoen for, eller force majeure, kan ikke påberåbes af kunden.
OBS: Leveringstiden er normalt 15 hverdage. Har du bestilt montage, er leveringstiden pt 4-5 arbejdsuger.
Vi leverer til hele Danmark, inkl. Bornholm. Øvrige ikke-brofaste øer leverer vi ikke til.
Du vil modtage en mail med Track & Trace-link, når gardinerne afsendes.
Har du bestilt gardiner med montering, vil du blive kontaktet telefonisk, så snart gardinerne er færdigproducerede med henblik på at aftale tid for montage.
Børn og unge (personer under 18 år)
Aftaler på hjemmesiden kan alene indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnets eller den unges vegne.

6: Fortrydelsesret
De varer, du køber på hjemmesiden, er specialproducerede varer. Det betyder, at varen produceres efter dine ønsker. Der er derfor IKKE nogen fortrydelsesret. Hvis du mod forventning har fortrudt dit køb, kan vi desværre ikke give dig pengene retur, da produktet allerede er sat i produktion dagen efter bestilling.

7: Mangler, fejl og reklamationsret
Når du handler på nyegardiner.dk finder købelovens regler om reklamation anvendelse.
Du har selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Hvilket betyder, at er den købte vare mod forventning behæftet med mangler, er du, afhængig af den konkrete situation, berettiget til at få varen repareret (afhjælpning af mangler), ombyttet (omlevering), få et passende afslag i købesummen, eller, hvis manglen ikke er uvæsentlig, hæve købet. Dette er selvfølgelig betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
NB. Synlige fejl og mangler skal fremsættes skriftligt af køber inden 5 dage fra modtagelse af varen. Fejlens art og omfang skal angives under henvisning til bestillings-, ordre- faktura- og afsendelsesdato. Skjulte fejl og mangler skal angives inden 6 måneder fra varens modtagelse. Vi forbeholder os ret til at kræve defekte varer returneret til os.
Alle produkter overholder gældende produktsikkerhedslovgivning.
Alle produkter er dekorative produkter med kortere forventet levetid, og produkterne er ikke beregnet til varig indbygning i bygninger.
Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du henvende dig på info@Nyegardiner.dk eller kontakte support på telefonnummer 70 60 59 72.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.
NB: Gardiner produceret efter dine mål har en produktionsmargin på +/- 4mm.

8: Klageadgang
Ønsker du, efter først at have været i dialog med os, at klage over udfaldet af din reklamation, kan du rette henvendelse til:
Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@Nyegardiner.dk.
9: Fragtskader
Modtages en pakke, hvor emballagen er synligt beskadiget, bukket, hullet eller trykket opfordres denne til at modtages med forbehold eller nægtes modtagelse. Venligst informer os med det samme i tilfælde af synlige fragtskader på info@Nyegardiner.dk – gerne med billeder som dokumentation. Ordren sættes derefter på ny i produktion, og der må forventes en leveringstid på ca. 14 dage.
Ved ikke synlige fragtskader, altså hvor indholdet er skadet, skal dette meddeles til på info@Nyegardiner.dk inden for 7 dage. Overholdes dette ikke, frafalder reklamationsretten.

10: Persondatapolitik
Logstatistik
Logstatistik bruges på nyegardiner.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
På nyegardiner.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.
Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en online aftale med staging.decogroupshop.klean.dk må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Deco Group A/S, der er databehandler.
Den dataansvarlige er: Deco Group A/S Bronzevej 8, 8940 Randers SV
Personoplysningerne opbevares i 72 måneder, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Kun ansatte ved Nyegardiner.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til nyegardiner.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos nyegardiner.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Har du spørgsmål til dette, kan du rette henvendelse til på info@Nyegardiner.dk.
Du kan også klage over behandlingen af dine oplysninger til Datatilsynet.

11: Forbehold for priser, ordrebekræftelse og farvegengivelse
Der tages forbehold for udgåede varer, tastefejl, prisfejl og -ændringer, ligesom vi forbeholder os ret til at annullere ordrer, vi ikke kan ekspedere grundet disse vilkår. Mailen, der modtages efter at en ordre er gennemført er således alene en kopi af indkøbskurven, og ikke Nyegardiner.dk’s accept på, at handlen gennemføres.
Ligeledes tager vi forbehold for mulige afvigelser hvad angår dessinfarver gengivet på hjemmesiden. Vi forsøger udelukkende at publicere naturtro billeder, men billedfarverne kan variere fra skærm til skærm.