;

Spar 25% på alle køb over 999,- (fratrækkes ved kassen)

Gardiner i Odense

Drømmer du om nye gardiner i dit hjem? Hos nyegardiner.dk står vi klar til at levere dine favorit gardiner i Odense. Vi tror på, at hvert hjem fortjener at være personligt, komfortabelt og udtrykke sin ejers unikke stil. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af gardiner i forskellige stilarter, farver og materialer, der kan skabe lige det udtryk, du ønsker.

Hos nyegardiner.dk bestræber vi os på at bringe den højeste kvalitet, bedste udvalg, og mest trendy gardiner til dit vindue - uanset hvor i Danmark, du befinder dig.

Gardiner efter mål • Online gardinbutik  • 100% prismatch

Salg af perfekte gardiner i Odense

 

Kvalitetsgardiner til en god pris

Hos nyegardiner.dk mener vi, at kvalitet og prisvenlighed bør gå hånd i hånd. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig et unikt udvalg af gardiner i topkvalitet, der ikke gør ondt på budgettet. Derudover er vi en e-mærket webshop, som er dit sikkerhedsnet, når du handler online.

Fra klassiske til moderne designs, har vi gardiner der kan passe ind i ethvert hjem og matche enhver stil. Vi tilbyder gardiner i Odense, der holder - både når det kommer til æstetik og levetid.

 

Vores udvalg af gardiner til odenseaneren

Hos nyegardiner.dk er vi stolte over vores brede udvalg af gardiner. Fra rullegardiner og persienner til plisségardiner og mørklægningsgardiner, har vi noget for enhver smag og ethvert behov.
 

Se vores udvalg af bl.a.: 

 

Gardiner til store og små vinduespartier

Uanset om du bor i en bolig med store panoramavinduer, eller i en hyggelig lejlighed med mindre vinduer, har vi løsningen til dig. Vi forstår, at vinduer i forskellige størrelser og former kræver unikke gardinløsninger, som matcher din indretning.

Hvis du har store vinduespartier, og du ønsker at få fuld kontrol over lysindfaldet, så er lamelgardiner eller stofgardiner sikre favoritter. Har du derimod mindre vinduer, så er rullegardiner, plisségardiner og foldegardiner vejen frem. Hvilke gardiner du vælger, er dog helt op til dig og din personlige smag. 

 

 

 

Express gardiner - ekstra hurtig levering

Vi ved, at når du har besluttet dig for nye gardiner, vil du gerne have dem så hurtigt som muligt. Derfor tilbyder vi express gardiner. Med denne service sikrer vi, at dine gardiner produceres og leveres i en fart, så du kan begynde at nyde dem med det samme.

I vores express-sortiment finder du et nøje udvalgt sortiment af flotte plisségardiner og rullegardiner, som du kan bestille efter dine ønskede mål.

 

Hvad er fordelene ved at vælge os?

Der er mange grunde til at vælge at købe gardiner gennem vores webshop. Herunder finder du nogle af de største fordele ved at benytte nyegardiner.dk.

 

De største fordele ved at købe gardiner hos os er, at:

  • du kan se og bestille dine gardiner hjemmefra.
  • du kan vælge mellem gardiner i alle prisklasser.
  • du kan se hele vores udvalg nemt og overskueligt.
  • du kan vælge express gardiner efter mål med ekstra hurtig levering.
  • du kan få rådgivning af vores kundeservice.
  • vores trustpilot er fyldt med tilfredse kunder.
  • vi er en e-mærket webshop, så du kan handle med ro i maven.Find de perfekte gardiner til din bolig i Odense

Uanset om du bor i en moderne lejlighed i centrum af Odense, et traditionelt hus i Odense M, eller noget midt imellem, har vi de perfekte gardiner til dig. Vi ved, at det kan være overvældende at vælge gardiner til dit hjem. Derfor har vi gjort vores bedste for at gøre hele processen nem, enkel og overskuelig.

Hvis du ikke kan finde de perfekte gardiner her på webshoppen, er du også mere end velkommen til at bestille en gratis gardinbus. Her vil en erfaren gardin-specialist besøge dig på din adresse, præsentere vores udvalg og give dig et uforpligtende tilbud.
 

 

 

mål op.

bestil.

monter.

det' da ligetil