Skab med gardin: Det perfekte forhæng til dit klædeskab 

Når vi skal have nye gardiner, tænker vi ofte først på løsninger til vinduer eller døre. Men faktisk er gardiner enormt gode som afskærmning mange andre steder! Gardiner er for eksempel perfekte som forhæng foran klædeskabe. 

Det lyder måske som en lille forandring, men det kan gøre en kæmpe forskel i dit hjem! Gardiner kan nemlig skjule rod, bruges som rumdeler eller sætte et personligt præg på dit hjem. Her kigger vi på, hvorfor gardiner til klædeskabe kan være en god løsning i boligindretningen! 

Sig farvel til rod med et gardin foran skabet! 

Er du en af dem, der har et åbent klædeskab - eller måske et klædeskab, som hurtigt bliver overfyldt og derfor ikke altid er helt nemt at lukke? De fleste mennesker vælger at have klædeskabet i soveværelset, hvor det er vigtigt med ro. Derfor er det også en god idé at skabe ro om klædeskabet. 

Med et gardin som forhæng kan du nemt skjule rod og kaos. Det er en hurtig og enkel løsning til at holde dit rum organiseret, minimalistisk og stilfuldt på samme tid. Et andet plus er, at du nemt kan skifte indretningsstil ved bare at skifte gardinet! 

Kraftige vs. lette stofgardiner 

Kraftige eller lette stofgardiner? Det kan være svært at finde ud af, hvilken stoftype der passer bedst til ens behov. Med kraftige stofgardiner får du en luksuriøs følelse og kan bedre skjule, hvad der er i skabet. Lette stofgardiner kan modsat tilføje et mere luftigt og åbent udtryk, men ikke skjule dit tøj lige så godt. 

Det er en god idé at tænke over din personlige stil og indretning, før du vælger gardinstoffet til dit forhæng.

Dét kan du bruge gardiner til

Brug dine nye gardiner til: 

  • Traditionel solafskærmning.
  • Skjulning af opbevaring.
  • Opdeling af større rum.
  • Dekorativ vægbeklædning. 
  • Baggrund under onlinemøder (fornuftigt, hvis du ofte arbejder hjemme)

Er du på udkig efter mere inspiration til at indrette dit hjem? Så tag et kig på vores inspirationsside eller læs nogle af vores inspirerende blogindlæg!

Vil du have gardiner som rumdeler? 

Du kan også bruge gardiner som effektive rumdelere i større rum. Måske har du et rum, der både bruges til stue og kontor? Med et gardin kan du skabe en visuel opdeling mellem de to områder og derved maksimere pladsen i dit hjem. 

For at bevare lyset og skabe en følelse af rummelighed, anbefales det at vælge et tyndere stofgardin, mens et tykkere stofgardin giver mere privatliv og tydeligere opdeling.

Find dit nye forhæng til skab i dag! 

Et gardin som forhæng til dit skab er en prisvenlig og nem måde at forvandle dit rum på. På vores hjemmeside kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af gardiner i forskellige typer, farver og materialer. Og så bliver de ovenikøbet skræddersyet til dine vinduers mål!

Så sig farvel til rod i hjemmet med et stilfuldt og funktionelt gardin til dit skab fra vores sortiment!

mål op.

bestil.

montér.

det' da ligetil