;

Spar 25% på alle køb over 999,- (fratrækkes ved kassen)

Black Friday

Vi ses til Black Friday 2024!

Hold dig opdateret her på siden, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Så får du nyheder og gode rabatter direkte i din indbakke.

Gå ikke glip af gode tilbud, nyheder og inspiration!
 

Vil du være blandt de første til at høre om vores vilde Black Friday tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold og med vores Facebook og Instagram. 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev vil du være blandt de første til at høre om vores gode tilbud og du vil blive holdt opdateret på vores nyheder i løbet af året. Du vil også modtage vores gardinguide, der hjælper dig med at forstå de forskellige gardintyper, så du kan vælge den, der passer bedst til dit hjem.

Vi glæder os til Black Friday – ses vi? 

Black Friday 2024 hos nyegardiner.dk
 

Hos nyegardiner.dk fejrer vi selvfølgelig Black Friday med masser af gode tilbud. Trænger I til at pifte jeres hjem op er nye gardiner et nemt sted at starte. Så er det måske til Black Friday, fredag den 29. november 2024, du skal gøre en god handel.

Vi har alt, hvad du kan ønske dig, lige fra plisségardiner, mørklægningsgardiner, persienner, rullegardiner, lamelgardiner, foldegardiner, elektriske gardiner og lange stofgardiner!

Bliv inspireret

Gardiner er geniale til at sætte forskellige stemninger i dit hjem. De gør en stor forskel i din dagligdag ved at holde sollyset ude, skabe privatliv og samtidig forbedre akustikken og indeklimaet. Hvis du vil vide mere om de forskellige typer af gardiner, så kan du dykke ned i gardinverdenen nedenfor!

express gardiner

express gardiner

Rullegardiner

Rullegardiner

Plisségardiner

Plisségardiner

Persienner

Persienner

Lamelgardiner

Lamelgardiner

Stofgardiner

Stofgardiner

Foldegardiner

Foldegardiner

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner

Elektriske gardiner

Elektriske gardiner

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er Black Friday i 2024?
Black Friday falder fredag den 29. november 2024. Black Friday ligger altid dagen efter Thanksgiving Thursday, som er den fjerde torsdag i november. Black Friday er af mange butikker og webshops blevet udvidet til flere dage, uger og endda hele november måned, for at lette presset. 

Kan man købe gardiner på afbetaling?
Ja, det kan du sagtens. Hos nyegardiner synes vi, at alle fortjener gardiner der dækker netop dit behov. Du kan med rentefri finansiering, gennem Express Bank, afbetale over 12-48 måneder. Læs mere her.

mål op.

bestil.

monter.

det' da ligetil