;

Spar 25% på alle køb over 999,- (fratrækkes ved kassen)

Udvendig solafskærmning 

Nyd sommeren i fulde drag

Hvis du elsker at tilbringe tid udendørs og ønsker at få mest muligt ud af sommeren, er solafskærmning nøglen til at skabe et behageligt og beskyttende miljø i dit udendørs rum. Uanset om du har en lille altan, en hyggelig terrasse eller en stor have, kan dit udendørs område forvandles til et skønt fristed, hvor du kan slappe af og nyde naturen uden at bekymre dig om solens skarpe stråler eller nysgerrige blikke.

Markiser, pergolamarkiser og screens er populære løsninger inden for udendørs solafskærmning. Her på siden, kan du læse mere om vores forskellige former for solafskærmning, herunder traditionelle markiser, pergolamarkiser samt screens.

 

Køb udvendig solafskærmning hos Nyegardiner.dk

 

Skab et unikt frirum med solafskærmning

Med den rette udendørs solafskærmning kan du skabe et personligt uderum, hvor du og familien kan samles og slappe af i tæt forening med naturen og lyset. Udendørs solafskærmning giver ikke kun et unikt frirum udenfor, men det udvider også effektivt hjemmets samlede kvadratmeter. 

Ved at udnytte det udendørs areal bedre bliver terrasser, altaner og haveområder mere brugbare og komfortable året rundt. Du kan læse mere om vores forskellige løsninger indenfor udvendig solafskærmning herunder.

 

Traditionelle markiser

Sort, gul, blå eller stribet? Traditionelle markiser er et klassisk og populært valg til at skabe skygge over altaner, terrasser og vinduer. De fås i et væld af farver og kan monteres på forskellige steder, hvor du ønsker at skabe skygge og læ – det kan f.eks. være over din terrasse-område eller dine vinduer. Derudover er markiser ikke mindst en charmerende tilføjelse til huset og haven. 

Vores traditionelle markiser er nemme at betjene med motorstyring, og de er konstrueret til at kunne modstå det ustadige danske vejr, hvilket gør dem velegnede til både private hjem og erhverv. 

 

Pergolaer

Hvis du har en stor terrasse, er en pergolamarkise det ideelle valg for dig. Disse markiser er designet til at dække større områder og kan tilpasses din terrasse eller uderum. Med en pergolamarkise kan du skabe en skyggefuld oase, hvor der er plads til udendørs møbler, spiseplads eller måske et udendørs køkken eller udendørs kontorplads.

Pergolamarkiser tilføjer et stilfuldt og moderne præg til din udendørs indretning og kan være en fantastisk løsning til at skabe et imponerende uderum.

Læs mere om vores markiser til terrasse og altanmarkiser.

 

 

Screens - et udvendigt rullegardin

Screens er en yderst effektiv solafskærmning, som er monteret udvendigt, men i høj grad gavner indeklimaet inde i huset. Screens er en form for udvendige rullegardiner, som er designet til at blokere solens skarpe stråler og forhindre varmen i at trænge ind i rummet, hvilket skaber et behageligt og skyggefuldt miljø indenfor.

Naturligt lys kan stadig trænge igennem den perforerede dug, og man kan stadig kigge inde fra og ud og nyde udsigten. Screens beskytter også mod skadelige UV-stråler, hvilket hjælper med at forhindre, at møbler og interiør famler.

 

Udvendig solafskærmning med og uden motor

Langt det meste solafskærmning kan fås med motoriseret betjening. Det gælder naturligvis også for udvendig solafskærmning. Så hvis det skal være nemt betjene din markise, pergolamarkise eller screens med et enkelt tryk på en knap, så er motoriseret solafskærmning det rigtige valg for dig. 
 

Med motoriseret solafskærmning kan du nemt justere skygge efter behov. Det er ideelt, hvis du har store markiser eller mange forskellige solafskærmningsprodukter, der skal betjenes samtidig. Motoriseret betjening er supernemt og bekvemt – og så tilføjer det en touch af moderne teknologi.

 

Bestil en gratis markisebus i dag!

Sommeren venter på dig. Er du klar til at skabe det uderum du drømmer om? Bestil en gratis markisebus i dag og få ekspertrådgivning og inspiration hjemme hos dig selv. Vores erfarne konsulenter vil komme hjem til dig, lytte til dine behov og præsentere dig for forskellige muligheder for solafskærmning, herunder markiser, pergolaer og screens.

Vi er her for at hjælpe dig med at få det udendørs rum, der passer til dig! Uanset om du vil forlænge skønne sommeraftener på terrassen eller gøre indeklimaet bedre, så er solafskærmning det første skridt mod din drømmeløsning. Vi lytter til dig, og finder en løsning, der matcher dine ønsker og behov.

 

 


 

 

 

FAQ - solafskærmning


 

Hvad er den bedste solafskærmning?

Den bedste solafskærmning afhænger af dine individuelle behov og præferencer. Nogle populære muligheder indenfor udvendig solafskærmning er markiser, screens og pergolaer. Hvis du derimod ønsker indvendig solafskærmning, så kan du med fordel vælge et mørklægningsgardin.

 

Hvad er fordelen ved solafskærmning?

Der er mange fordele ved at få opsat solafskærmning. Ved udvendig solafskærmning kan du nyde dine udendørsområder, uanset om der er let regn eller solen står på sit højeste. Solafskærmning sikrer derudover et bedre indeklima i din bolig i sommerperioden. Sidst men ikke mindst, så vil solafskærmning give et æstetisk udtryk, og højest sandsynligt øge din boligs samlede værdi.