;

Spar 25% på alle køb over 999,- (fratrækkes ved kassen)

Solafskærmning til udestue

Gardiner og screens

 

Udestuer er ofte lyse og åbne glasrum, og når solen bager, kan din udestue hurtigt forvandle sig til en sauna. Med den rette solafskærmning til udestue, vil du kunne bruge den året rundt. 

Gardiner til din udestue giver skygge om sommeren, holder rummet lunere om vinteren og giver privatliv. Hos Nyegardiner.dk kan du finde et hav af forskellige gardiner efter mål, som egner sig til udestuen og store vinduer.

Læs mere om alle fordelene ved at få monteret den rette solafskærmning i udestuen. 

 

 

Solafskærmning til udestue - gardiner og screens

 

Undgå overophedning i udestuen

Med solafskærmning fra Nyegardiner.dk kan du skabe en behagelig og tempereret oase, som du kan nyde på alle årets dage!

Slip for at føle dig som en smeltende isvaffel i din egen udestue! Find den ideelle solafskærmning til udestuen, og hold temperaturen på et behageligt niveau, selv når solen er på sit højeste. Om vinteren hilser vi solens varme velkommen i hjemmet, da den giver naturligt lys og varme. Men om sommeren kan solen være årsag til ubehagelig varme og øgede omkostninger til aircondition. 

Med nye gardiner eller udvendige screens, kan du skabe en god temperatur i udestuen året rundt.


 

 

Udvendige screens - bedre indeklima

Den mest effektive form for solafskærmning sker på den udvendige side af ruderne. Vores udvendige screens er ideelle til at skærme for sol og varme og forbedre indeklimaet i udestuen. De blokerer solens varmestråler og sikrer en behagelig temperatur uden at skabe mørke rum. Dugen på screens er perforerede, og den transparente effekt gør, at du stadig kan nyde naturen udenfor og føle dig forbundet med omgivelserne. 

Vil du vide mere om screens? Vores online shop tilbyder vi ikke direkte bestilling af screens. Vi har dog gjort det nemt for dig at få den bedste rådgivning og service. 

Ved at bestille en markisebus kommer en af vores erfarne gardineksperter direkte ud til dig, og giver dig personlig vejledning for at sikre den perfekte løsning til din udestue. 

 

Vælg de bedste gardiner til en udestue

Drømmer du om en udestue, der giver dig den perfekte oase, hvor du kan nyde den smukke natur uden at bekymre dig om solens skarpe stråler? Her er vores bud på fem gardintyper, der sikrer dig den perfekte kombination af stil og solbeskyttelse.

Honeycomb plisségardiner: Det unikke honeycomb-design forhindrer varmen i at trænge ind i rummet i de varmere måneder, og holder på varmen i de køligere måneder. Den innovative cellestruktur isolerer nemlig effektivt mod solens stråler og holder temperaturen behagelig i udestuen. 

Lamelgardiner: Et letbetjent og elegant gardin, hvor lamellerne kan drejes så de skærmer for solen, mens man stadig kan se ud på omgivelserne.

Rullegardiner: En fleksibel og praktisk løsning, der fås med forskellige vævstyper, hvor kombinationen af tæthed og bagsidens farve giver god isoleringsevne.

Persienner: Persienner er både lette at betjene og justere samt yderst holdbare og nemme at vedligeholde. Du kan nemt skærme for solen og opnå privatliv, samtidig med at du bevarer muligheden for at nyde udsigten til haven.

Stofgardiner: Skab en hyggelig stemning i din udestue med gardiner i to lag, hvor du kombinerer lette, transparente gardiner med kraftigere gardiner. Tætvævede gardiner vil give en ekstra isolerende effekt sammenlignet med transparente gardinkvaliteter.
 

Bestil et besøg - vi er eksperter i solafskærmning

Vi er eksperter i solafskærmning, og vi har også den perfekte løsning til din udestue! Vi har alt, hvad du har brug for, uanset hvad du vil opnå eller hvilken stil du foretrækker. 

Så om du vil forbedre indeklimaet, bevare udsynet til haven eller bare have noget, der er dekorativt og elegant, så har vi løsningen til dig! Med vores erfaring og brede sortiment sikrer vi, at din udestue bliver dit nye yndlingssted, hvor du kan nyde solrige dage og smukke omgivelser hele året rundt.

I vores online shop finder du mange fantastiske solafskærmningsløsninger, men vi har mere endnu! Vores gardinbus kommer gerne hjem til dig med et udvalg af vareprøver og masser af ekspertviden.

Vores gardinbus og markisebus er fyldt med inspiration og muligheder, så du kan få den helt rigtige løsning til din udestue.
 

 

mål op.

bestil.

monter.

det' da ligetil