;

Spar 25% på alle køb over 999,- (fratrækkes ved kassen)

Markise til terrasse - funktionel og dekorativ

En markise til terrassen åbner op for spændende muligheder i boligindretningen, fordi den skaber en sammenhæng mellem ude og inde. Uanset om din terrasse er lille eller stor, vil markisen tilføje ekstra kvadratmeter til dit hjem, og kun fantasien sætter grænser for hvad du kan bruge pladsen til.

Ved at tilføje en markise til din terrasse kan du skabe et funktionelt og dekorativt udendørsområde, hvor du kan nyde solen og naturen. Det er den perfekte måde at udnytte terrassen fuldt ud og skabe et rum, der passer til din livsstil og behov.

Her på siden kan du læse mere vores markisbus' service i forbindelse med rådgivning, opmåling og montering, samt vores forskellige markiseløsninger.Nyd din terrasse i solskin og let regn

Har du en markise, kan du nyde din udendørs terrasse hver dag. Uanset om solen skinner eller det regner let, giver markiser beskyttelse og komfort. I solskinnet giver markiser skyggefulde områder, der tillader afslapning og socialt samvær uden at blive generet af skarpt sollys. Og når regnen falder let, holder markiserne din terrasse tør og beskytter dig mod fugt. Du kan dermed skabe den perfekte oase ved at åbne eller lukke markisen efter behov.

Med markiser til terrassen kan du maksimere din udendørs oplevelse året rundt og skabe et rum, hvor du kan nyde både solskin og regnvejr.


Professionel rådgivning, opmåling og montering

Det skal være nemt og enkelt at få en markise. Vi forstår godt, at drømmen om et ekstra uderum er vigtig for dig, og vi hjælper dig med at gøre den til virkelighed. Vores team står klar til at give dig professionel rådgivning, måle præcist op og sikre, at markisen er korrekt dimensioneret og at din bygning kan bære markisens vægt og belastning. Hos nyegardiner.dk hjælper vi dig gennem hele processen.

Montering af en markise kan være en kompleks opgave, der kræver ekspertise og erfaring. Derfor tager vi ansvaret for al det hårde arbejde, så du kan nyde godt af din nye markise uden besvær. Vores håndværkere sikrer en professionel og effektiv montering, og sørger for, at markisen er korrekt fastgjort og fungerer optimalt - hver gang! 


Vil du have en elektrisk markise til terrassen?

Orker du ikke at bøvle med manuel betjening? Så overvej en markise med motor til din terrasse! Med en elektrisk markise kan du nemlig nemt og problemfrit styre markisens position med et enkelt tryk på en knap på en fjernbetjening eller via en smartphone-app. Det betyder, at du hurtigt og let kan åbne eller lukke markisen efter behov, og tilpasse skyggeforholdene efter solens position.Dét er ægte hverdagsluksus, der gør din dagligdag nemmere. 

Vidste du, at du kan programmere markisen til at åbne eller lukke automatisk på bestemte tidspunkter, så du altid har den perfekte mængde skygge på din terrasse? Smart, synes du ikke?


Markiser i klassisk og strømlinet design

Giv din terrasse et stilfuldt og elegant udseende med markiser i klassisk og strømlinet design. Vores markiser kombinerer tidløs æstetik med moderne funktionalitet og tilføjer både ekstra plads og værdi til din bolig. Det klassiske design tilføjer et pift af charme til dit udendørs rum, mens det strømlinede udtryk skaber et minimalistisk og moderne look. 

Uanset om du foretrækker en traditionel stribet markise eller en mere enkel ensfarvet variant, så har vi det. Vi tilbyder et bredt udvalg af designs og farver, der passer til enhver terrassestil. 

Pssst. hos nyegardiner.dk kan du også finde pergolamarkiser og udvendige screens til vinduer.

Vores markisebus kører i hele landet

Det har aldrig været nemmere at få mere viden om markiser og udendørs solafskærmning! 

Vores markisebus kører i hele landet*, hvor vores erfarne markisespecialister står klar til at vise dig vores mange markiseløsninger hjemme hos dig. Vores rådgivere har stor erfaring indenfor udvendig solafskærmning – og de har helt sikkert en løsning, der passer perfekt til din terrasse.

Vores markisebus er fyldt med inspirerende designs, farver og materialer, så du kan finde lige den markise, der bedst skaber skygge og stil på din terrasse. Lad os vejlede dig og hjælpe dig med at vælge den perfekte terrassemarkise, der opfylder dine krav, behov og ønsker. 

* undtagen ikke-brofaste øer.


Skal vores markisebus kigge forbi din adresse?

Er du klar til at tage næste skridt mod at skabe en endnu federe terrasse? Lad vores markisebus kigge forbi din adresse og introducere dig for et væld af fantastisk solafskærmning. Uanset om du ønsker at tilføje stilfuld skygge, beskytte mod solens stråler eller skabe en hyggelig atmosfære, har vi den perfekte markise til dig.

Bestil en markisebus i dag – så vil vores erfarne team stå klar til at rådgive dig om de bedste muligheder, der passer til dine behov og terrassens størrelse og placering. Markisebus kommer lige til dit dørtrin og forvandler din terrasse til et sandt udendørs paradis.

mål op.

bestil.

monter.

det' da ligetil